עבור לתוכן

עוד הוכחה ששום משחק לא DX10 באמת

Featured Replies

פורסם

לההההההההההההההה באמת?!

Crysis D3D10 כמו שFarCry SM3.0.

woopdy doo, you know how to rewrite shaders!

Crysis הוא משחק DX עם SM3.0 כPath ראשי, כל הקשקושים על DX10 הם בעיקר כדי לחולל כותרות.

דיסקסתי על זה בפורום קרוב לשנתיים, אין לי כוח להביא דברים יותר "צעירים" למרות שיש לפחות 20 ציטוטים ישירים לפי החיפוש...

• תגובות 33
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

וצדקת, גם אני חשבתי ככה לפני שהדמו/בטא יצא.

פורסם

יאללה אנשים מתי תקלטו אין משחק שפותח מ אפס... ל DX10!!!!!!! אז ברור שבנתיים זה יהיה חרטא

מה אתם חושבים שאתם מגלים את אמריקה.. אז אל תרדו על DX10 שיהיה משחק שיעשו אותו מאפס ל DX10 אז תדברו.

פורסם

אני מתכנן להתקין בכל זאת וויסטה על המחשב שאני יקנה בקרוב

אבל אין לי בעיה להריץ משחקים לא על הגבוה ביותר ושאר ירקות אם צריך

גם ככה גרפיקה זה לא הכל במשחק

פורסם

אני רואה שכבר התקנת :P

אין שום צורך להוריד הגדרות. לא שמתי לב שהייתי צריך להוריד לאיזה שהוא משחק ששחקתי כבר בXP הגדרות כדי שיעבוד טוב.

פורסם

אני בלי מחשב כרגע

אתה רואה מחשבים אחרים בבית

1-ניד של אחי +ויסטה ביסיק שהגיע ביחד

2-מחשב של האח הקטן אם XP

3-מחשב חצי מקולקל שהיה שלי ונתתי לאח אחר אם WIN2000

ובאף אחד מהם אני לא יכול לשחק ובטח ובטח שלא בDX10

אני כרגע מחכה לכרטיסים החדשים לקנות מחשב

או 8800GT או 3870

פורסם

דובי זובי אתה ממש גאון מה אני אגיד לך. אז כבר לפני שנה יכולת להגיד בלי לחשוב שCRYSIS לא באמת משחק DX10. בשביל מה אתה חוזר על עצמך. גם אני ידעתי שהDX10 בקרייסיס זה בולשיט ובעיקר ניסיון להמריץ את המכירות של כרטיסי DX10 ושל הויסטה (וואי אם חושבים על זה, אני מרחם על מי שהוציא אלפי שקלים רק כי רצה להריץ את קרייסיס על המקסימום) וכמו שאתה רואה אני עדיין בXP ולא הולך להתקין שום מערכת הפעלה חדשה.

פורסם

אין כרטיס בשוק שמריץ אותו על מקסימום וזה בכלל אידיוטי לקנות מחשב רק בגלל משחק אחד

לערכתי בכלל המנוע של אנריל ישלוט בשוק בשנים הקרובות ולא המנוע של קריסיס

כי המנוע של קריסיס לא רק כבד אלה גם לא ידידותי לעשות משחקי מולטיפלטפורם

לPC\360\PS3

בניגוד לאנריל שפותח גם לזה וגם יותר קל מה שמקל על פיתוח למחשבים חלשים יותר מהסופר מחשב שקריסיס דורש

פורסם

זה מובן מאליו.

המנוע של קרייסיס לא מתחרה במנוע של אנריל מבחינת מכירה לחברות לצורך פיתוח משחקים.

בכל מקרה זה כבר לא קשור לדיון (או שבעצם כן כי המשחקים על המנועים האלה הם "כאילו DX10").

פורסם

בעידן של היום שפיתוח+שיווק משחק גדול עולה עשרות מיליוני דולארים

ויותר ויותר משחקים אופכים למולטיפלטפורם אני פשוט לא רואה מוטיווציה לפתח משחקי DX10 אמיתים

כי זה יגרום לקשים לפתח תמשחק גם ל360\PS3 ובנוסף יגרום לקושי לפתח למחשבים בלי תמיכה נורמלית או בכלל בDX10

(גם מבחינה חומרתית וגם מבחינת מחשבים אם WINXP )

בקיצור שוק פוטנצילי ענק ילך לעזזל שהשוק מחפש שוק גדול יותר להצדיק את מחיר הפיתוח

בקיצור יקח זמן לDX10 ליתפוס וDX9 עדיין מספק תסחורה

פורסם

כל זה ועוד אנשים מתלהבים מהDX10.1

פורסם

מסקנה עובדים עלינו בעניים חח?

פורסם

מסקנה עובדים עלינו בעניים חח?

כן ;D

ממתי DX עושה קרניי שמש וPARALLAX?

כל הקטע בDX זה שאתה תיראה את אותם אפקטים בידיוק רק שבDX10 זה יראה מציאותי יותר,ופה הם פשוט מבטלים לך אפקטים בDX9.

פעם היה לי כרטיס שתמך רק בDX7.

אתה חושב שלא יכולתי לשחק במשחקים שהיו DX9? יכולתי לשחק יפה מאוד בכל משחק DX8 ו DX9.

עכשיו פתאום הם מחליטים לעשות הגבלה,הגבלה שתקדם את המכירות של הכרטיסים החדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים