פורסם 2007 בנובמבר 2118 שנים ההתבלבטות שלי זהה כמוך ואכן נראה לי שאני אלך על 6690 איפה קנית אותו במחיר הזה ? הכי נמוך שאני מצאתי הוא 6700 ש"ח אשמח לתשובה
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים מחבר נכון הכי זול זה באמת ב6700דרך העבודה אצלי זה 6450אבל ראיתי ב KSP שאם תשלם במזומן 6500 הם יתנו לך אותואבל הבנתי שהחנות לא משהוחוץ מזה אני שמח שבחרת במחשב הזה אחלה בחירהבהצלחהושתקנה אני מחכה ממך לתגובה לגביו
פורסם 2007 בנובמבר 2418 שנים ^^KSP רק מוכרת את המחשב,השירות לא מולה אלא מול HP ישראל.אם יוצא לך יותר זול אצלהם אז תקנה.וכשאתה מרחיב זכרון,תוודא שעושים לך בדיקה במעבדה ושמדובר בזכרון איכותי ושהכל עובד תקין.אני קניתי שם את שלי,אין תלונות.
פורסם 2007 בנובמבר 2518 שנים מחבר ^^KSP רק מוכרת את המחשב,השירות לא מולה אלא מול HP ישראל.אם יוצא לך יותר זול אצלהם אז תקנה.וכשאתה מרחיב זכרון,תוודא שעושים לך בדיקה במעבדה ושמדובר בזכרון איכותי ושהכל עובד תקין.אני קניתי שם את שלי,אין תלונות.אתה רצה להגיד לי זה סתם שמעות שהם על הפנים או בגלל שזה ניידאז אין אם זה בעיה לקנות בKSPאו אפילו באיבוריי
פורסם 2007 בנובמבר 2618 שנים בעניין של מחשב נייד אין הבדל באיזו חנות אתה קונה.למרות שמישהו פה טען שכשאתה רוצה להרחיב את האחריות ל3 שנים אתה צריך לקנות את החבילה בחנות שבה רכשת את המחשב,אבל אין לי ביסוס לזה עדיין.תוודא שאתה מקבל חבילה סגורה של המחשב,ושהכל תקין....ואם אתה מרחיב שם זכרון תוודא שהוא תקין ושאתה מקבל בדיוק את מה שאתה משלם עליו.לסיכום,זה לא משנה באיזה חנות אתה רוכש את הנייד,השירות על המחשב במידה שיהיה הוא מול שירות של HP ולא של החנות עצמה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.