עבור לתוכן

בחנות התבלבלו ושמו לי ארד דיסק של סמסונג במקום של ווסטרן דיגטל

Featured Replies

פורסם

הדגם ששמו לי במחשב החדש הוא Samsung 320GB Sata II 16MB Buffer HD321KJ ??? במקום Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS.

מה מהם עדיף וטוב יותר או שזה לא משנה?

תודה

פורסם

הדיסקים קשיחים של סמסונג בדרך כלל יותר שקטים משל וסטרן דיגיטל

הוסטרן דיגיטל עלול להיות טיפה יותר מהיר אבל זה זניח אין הבדל משמעותי בביצועים בין השניים

ולשניהם יש 3 שנות אחריות ,יש לציין גם שדיסקים קשיחים של סמסונג לעיתים יותר זולים

משל וסטרן דיגיטל ,למרות שלא נדפקתה אל תתן להם לעשות עלייך קופה,ברר מה ההפרש מחירים

דרוש איזהשהו פיצוי או זיכוי

פורסם

אם אתה שואל לדעתי, עשו לך טובה.

פורסם

תגיד תודה! צ'יפרו אותך! :hat:

זה אמנם ממש לא בסדר שאתה מזמין דבר אחד ומקבל דבר אחר, אבל הפעם זה ממש לא נורא, ואפילו יש מצב שהרווחת.

פורסם
  • מחבר

מדבריכם אני מבין שפחות או יותר אין הבדל בינהם כאשר הסמסונג נחשב לשקט יותר ואם כך הוא אני יכול להיות רגוע והWD יקר ב10 ש"ח מהסמסונג הפרש זניח אבל היי 10 ש"ח זה שווה שתי חטיפים טובים או גלידה אישית מפנקת :silly:כך שאקנה משם משהו אבקש זיכוי על זה.

פורסם

לא הפסדת מבחינת הדיסק אך יש לגנות את התופעה.אם תצעק עליהם בטח יפצו אותך (תלוי איפה קנית).ככה זה בארץ.אם אתה רוצה תגיד להם שהתקנת מערכת על הדיסק ואתה לא רוצה להחליף אך דורש פיצוי כי רימו אותך.

פורסם

דוגרי עשו לך טובה.

חוץ מזה, ש-WD בארץ בד"כ זול יותר, כי מביאים אותם בכמויות אדירות לעומת כל חברה אחרת.

פורסם

10 שח זה לא הרבה לך אבל 10 מכל לקוח זה רווח שלהם שלא לצורך.

תבקש פיצוי. תגיד שכבר שמת על ההארדיסק מלא דברים ואתה לא רוצה שיחליפו לך אותו אך אתה רוצה פיצוי.

פורסם

לא הפסדת מבחינת הדיסק אך יש לגנות את התופעה.אם תצעק עליהם בטח יפצו אותך (תלוי איפה קנית).ככה זה בארץ.אם אתה רוצה תגיד להם שהתקנת מערכת על הדיסק ואתה לא רוצה להחליף אך דורש פיצוי כי רימו אותך.

אני בטוח ששום טעות לא נעשית בתום לב בחנויות מחשבים (מתח הרווחים נמוך האיץ את תהליך האבולוציה אצל אנשים העוסקים בתחום ויש להם "שבע עיניים") כל טעות קטנה יכולה לעלות להם ביוקר.

גש לחנות , תסביר מה קרה, בקש זיכויי או החזר כספי (ותהייה מוכן לזה שפשוט ישימו עלייך פס ובמקרה הטוב יגידו לך להביא את הדיסק ויחליפו לך במקום).

אני חייב להסכים כשאני רואה מה מציעים לך לעשות אבל מתפוצץ מצחוק כשמנסים לעטוף את זה בכיסוי מוסרי.... :s05:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים