פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים אוקיי אני לא כ"כ בטוח אם זה קשור לפורום הזה ספציפית, ואם זה לא קשור אני מתנצל מראש (: יש לי את המעבד הזה אוקיי הבאתי תמונה כי בתאכלס אני לא יודע ממש מה יש לי ... נכון לעכשיו יש לי GeForce 7300 GT אני רוצה לשדרג ל8800GTS. עכשיו לשאלה האם הדבר אפשרי בגלל המעבד שיש לי. אני לא יודע ממש מה לעשות או לאן לפנות בנושא ואני בעצמי לא ממש מבין. בכל אופן תודה מראש וצר לי אם טעיתי בפורום..
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים עקרונית זה קשור ללוח אם,כיום כרטיסי מסך משתמשים בתקן PCI EXPRESS ופעם היה תקן ישן יותר הנקרא AGPעד כמה שידוע לי לכמעט כול הלוחות למעבדים מהסוג שיש לך יש חריץ PCI-E ,אם אתה רוצה להיות 100% בטוח אז בדוקלפי הדגם של הלוח אם,אם אתה לא יודע מה הדגם אז תבדוק בעזרת PCWIZARDhttp://www.cpuid.com/download/pcw2008_v180.exeסתכל בשורת הMAINBOARD ,לדעתי 8800GT יותר משתלם קח בחשבון שיש מצב שהספק כוח שיש לך לא יסחוב את הכרטיסותצטרך לקנות חדש ,מה הדגם של הספק כוח?
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר אני יגיד לך תאמת אני ממש לא מתמצא... אין לי מושג איפה לבדוק ... יש לך הצעות Oם?עריכה:יש את הPCI-E
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.