עבור לתוכן

המסך לא תואם את המחשב (לא מציג "תמונה" בזמן הדלקת המחשב)

Featured Replies

פורסם

שלום !

ברגע זה אני ממש לחוץ, קרה משהו למחשב שלי והיום זה עבר כל גבול..

אז תראו, זהו המצב.

לפני כמה ימים פתאום בזמן שהייתי על המחשב המסך רשם כאילו הוא פועל אבל המחשב לא פתוח ואין לו מה להציג, אבל עם זאת המחשב נשאר דלוק, וכך גם המסך.. בדקתי מיד את כל החיבורים הוצאתי והכנסתי אבל ללא כל הצלחה והמשך נשאר ככה, כיביתי והדלקתי את המחשב אבל עדיין לא מופיע כלום על המסך, כאילו הוא פתוח אך המחשב לא דלוק.

בפעם המליון אחרי שהוצאתי את כל הכבלים והכנסתי המסך הציג כרגיל את מה שהיה על המחשב, ישר סרקתי וירוסים (בקספרסקי 6) והאנטי וירוס לא מצא שום דבר ולא התריע על כלום..

כעבור כמה שעות זה קרה שוב, חזרתי על אותו תהליך, המסך עבד כרגיל ושוב אותו מקרה.. לאחר כמה ימים לפני שהמסך פשוט נתקע על מה שהיה מוצג עליו, ואז שוב נכבה, ואז גם הבנתי גם שברגע שאני מוציא את התקע החשמלי מהמחשב בזמן שהוא פועל (והמסך עדיין לא עובד) אז לאחר שאני הדליק אותו שוב המסך יעבוד..

והיום המסך פשוט התחיל להריץ מלא דברים, כמו "נמלים" שיש בטלווזיה.. וכך הוא המשיך והמשיך ולא הפסיק.. והוצאתי את הכבל מהמחשב החזרתי ושוב עכשיו המחשב/ המסך עובדים כרגיל.

חבר'ה אני ממש דואג, יש לי המון דברים שמאוד חשובים לי (המון המון תמונות בעיקר מאירועים חשובים מאוד) ואני רק רוצה לדעת מה אני צריך לעשות? האם זה וירוס? ואיך הבעיה תיפתר?

תודה רבה מראש לכל העוזרים !

בר.

פורסם

תפעיל את המחשב במערך מינימלי:

ספק כוח+לוח אם+מעבד+סטיק זיכרון בודד (אם יש יותר מאחד תחליף כל פעם)+ כרטיס מסך (אם אין מובנה) והרדיסק שעליו מותקן הוינדוס.

מאחורה מחובר רק מסך+מקלדת+עכבר+חשמל בלי USBים למינהם.

תריץ בדיקות חומרה כמו PRIME95 ו-S&M לבדיקת המעבד ובדיקת המערכת במאמץ כבד.

בדיקת MEMTEST בבוט, לבדיקת זכרונות.

3DMARK או ATI TOOL לבדיקת הכרטיס מסך - לבדוק האם במאמץ מופיעים עליו ארטיפקטים (כשלים, בעיות בתצוגה וכו).

אני מהמר על כרטיס מסך או ספק כוח.

אבל אין שום ספק שגם הלוח אם יכול לגרום לבעיה כזאת.

לוירוס ושאר הבעיות קשה מאוד להגיע לפגיעה בהפעלה עצמה של המחשב, בדר"כ הבעיות שהם גורמות מתחילות בעליית מערכת ההפעלה.

שיהיה בהצלחה!

דרך אגב - תערוך את הכותרת (ע"י עריכת ההודעה הראשונה בדיון) שתיהיה עניינית ותפרט בקצרה על הבעיה.

פורסם

מזאת אומרת "כמו "נמלים" שיש בטלווזיה"? אתה מתכוון שלג כזה שחור/לבן ?

בכל אופן זה בהחלט בעיית חומרה ולא תוכנה , האפשרויות הן לוח אם/ספק כוח/כרטיס מסך

תביא את המפרט המלא כולל הדגם של הספק כוח וגם ציין אם הוספתה חומרה חדשה לאחרונה

תראה אם יש בלוח קבלים נפוחים או נוזלים,ראה דוגמאות בעמוד הזה

http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=195

ואם לכרטיס מסך יש מאורר תראה אם הוא מסתובב כאשר המחשב מופעל

תוריד pcwizard http://www.cpuid.com/download/pcw2008_v180.exe

לחץ על הכפתור אם הסמל הזה 2ym60pd.png

וצלם את המסך,צרף להודעה,אלה הטמפרטורות/מתחים

אגב ללא קשר לעניין,יש קספרסקי 7 ממזמן

פורסם
  • מחבר

בעניין של חומרה אני לא כל כך מתמצא.. אז אני חושב שכבר עדיף שהביא את המחשב לטכנאי שלי שהוא כבר יסדר את מה שהולך שם,

בכל מקרה, המחשב שלי כבר די ישן (קצת פחות מ4 שנים) אז אני חושב שאני כבר צריך לקנות אחד חדש במילא..

הדבר החשוב שרציתי לדעת אם יש לזה קשר לוירוס, אתם לא חושבים נכון? פשוט יש דברים חשובים על המחשב ולא רציתי שהארד דיסק יהיה מעורב בעניין חח..

תודה רבה !

בר.

פורסם

דבר ראשון קח את ההרד דיסק לחבר ותחבר אותו למחשב שלו בתור סלייב ותגבה הכול!

אחר כן תריץ בדיקת זיכרון וממה הבעייה התחילה לקראות הוספתה רכיב כל שהו למחשב או שסתם יום אחד זה קרה?

פורסם

רציתי לדעת אם יש לזה קשר לוירוס, אתם לא חושבים נכון? פשוט יש דברים חשובים על המחשב ולא רציתי שהארד דיסק יהיה מעורב בעניין חח..

כמו שאמרתי ואמרו אחרים, אם התקלה היתה במערכת ההפעלה הצרות היו קורות בזמן או אחרי עליית הוינדוס, כשהמחשב מסרב להדלק מהלחיצה הראשונה זאת בוודאות בעיית חומרה.

בנוסף, מכוון שכבר רשמתי קודם, גם רשום בחוקים ובכל זאת השארת את הכותרת ההזויה הזאת, היא נערכה.

להבא תקרא את חוקי הפורום, כי חבל שהדיונים שלך ינעלו ו\או יתווספו לך אזהרות, החוקים כאן לא כאלה נוקשים ומיותר להתעלם מהם.

בהצלחה עם הבעיה,

רועי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים