פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים שלום אנשים אני מעוניין בעוד הארד דיסק בין 120-160 ג'יגה ב300 שקל הארד דיסק ישמש להתקנת וויסטה. כיום יש לי הארד דיסק של 160 שיש עליו XP דגם:WD 160GB 7200RPM 8MB SATA 2 האם זה מסובך לשים עוד הארד דיסק ולהתקין עליו מערכת הפעלה נוספת? אם כן אז אשמח להסברים. ואם חנות באזור המרכז. תודה רבה רבה אריאל
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים ממליץ על SEAGATE BARACCUDAקל להתקין מערכת הפעלה נוספת על דיסק נוסףכבה מחשב, חבר דיסק חדש, הפעל מחשב והכנס דיסק התקנת וויסטה עקוב אחרי ההוראות - רק אל תתקין על הדיסק הישן
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר תודה רבה על התשובה משום מה לי נראה משו בכיוון יותר שWD כי הם יותר זולים. אבל עם הג'אמפרים מה קובעים כראשי ומה לא?
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים הקפצה שניה אנשים! בבקשה חבוב, אתה לא רוצה שינעלו לך את הדיון... בכל מקרה, מה רע בעוד HD נוסף כמו זה שיש לך עכשיו? ב-300 ש"ח אפילו תקבל עליו עודף, אלא אם כן אתה מעדיף HD יותר מהיר בפחות נפח.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר זה פשוט חשוב לי.. לא איכפת לי יותר מהיר. פשוט יש היום הארד דיסקים עם כל האותיות האלה בסוף aajs,ys,as ועוד כל מיני שטויות.. אם אפשר רק דגם אחד ממולץ של הארד דיסק עד 300 שקל עם GB160 זה יעזור לי מאוד. ואם אפשר מחנות באיזור המרכז. תל אביב וכד' תודה רבה רבה אריאל
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים במחיר שלך הייתי לוקח WD1600JB.אפילו תשאר עם עודף.על חנויות אני לא נוהג להמליץ אבל אני לא מאמין שתהיה לך בעיה למצוא.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר תודה רבה אני לא מבין משו יש לי הארד דיסק של חיבור SATA2 וכתוב שהלוח שלי לא תומך SATA2! אפשר להסביר לי איך זה? http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US זה הלוח אם, יש שם תמונות והסברים והכל.. יש שם גם תמונה של הכבלים אפשר להסביר לי אם יש לי כבל פנוי לחיבור הארד דיסק הנוסף? ובאיזהח חיבור הוא תומך.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים תודה רבה אבל זה לא SATA2. איך זה יהיה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=305314 צודק, טעות שלי...המחיר שלהם היום ממש ברצפה, אבל יש לזכור שהכוננים האלו יחסית ישנים, בני שנה וחצי - שנתיים. אבל בתקציב שלך זה די והותר.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים מחבר הוא תומך בSATA1 לא שתיים.ויש לי כונן של SATA2 וקבל של SATA1 והכל עובד כמו שצריך...איך זה?זאת אומרת שאני צריך לקחת כונן של SATA1?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.