פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים מישהו הצליח לשחק את המשחק עם gamepad??אני נסה לשנות את ההגדרות של המקשים בשביל שאני יוכל לשחק עם הגייםפאד שלי והוא לא מזהה אותו??ישהו יודע למה?למה לעזאזל שתרצה לשחק FPS עם GAMEPAD על PC?זה כמו לקנות פורשה ולהתעקש להחליף לה את המנוע למנוע של סוסיתא.
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים טוב, קניתי את המשחק והוא אמור להגיע תוך יומיים עד ארבעה. יש למישהו מושג אם אני יכול להעביר אליו את ה-XP שיש לי כרגע? או שאני מתחיל בלית ברירה עוד כחפ"ש ומעפן? ^^ בתוך התיקייה של המשחק יש תיקייה שנקראת "Player". שם שמורים כלל הדברקים - הגדרות, שמירות של ה-SP וגם את כל ה-XP מהרשת! הם ממש מפגרים שהם שמו את זה בתיקייה אצלנו ולא אצלהם... אפשר פשוט להעתיק את זה מאחד לשני.. בכל מקרה - פשוט תעתיק את התיקיה הזאת, תתקין מחדש, ואז תחליף אותה בתיקיה החדשה שנוצרה שם - והכול יחזור
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים תגידו...המולטיפלייר יותר כבר מהסינגל?הכוונה היא שאם אני משחק אני משחק על גראפיקה גבוהה בסינגל וזה עובד טוב אז לא בטוח שככה זה יפעל גם במולטי או שאין הבדל?
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים כמו שהוא הסביר פשוט להבעביר את זה לתיקייה נפרדת...תגידו...המולטיפלייר יותר כבר מהסינגל?הכוונה היא שאם אני משחק אני משחק על גראפיקה גבוהה בסינגל וזה עובד טוב אז לא בטוח שככה זה יפעל גם במולטי או שאין הבדל?אותו דבר בערך...
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים איזה ASSAULT RIFLE הכי טוב[אלה שברמה 55..]מבין כולם, לא רק אלה שמקבלים ברמות המוקדמות..אני ברמה 32 ונמאס לי כבר מהM4ה-M4 הוא הנשק ה Assault הכי טוב, אבל יש גם את ה-M14 שהוא ממש טוב למרחקים. אבל אני מעדיף להשתמש ב-P90 וב- 50 קליבר
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים זה עם הלפי אחרון אבל עוד מעט אני יקבל את ה בארט הענק ברמה 49 ואני כרגע 44
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים לא אהבתי בכלל תבארט, הוא לא הורג בייריה והסיכויים להביא ירייה נוספת הם לא הכי הכי...ומה זה "זה עם הלפי אחרון" ?
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים ak-47 עם PERK של stopping power הורג ב 2 יריות..זה כזה כיף עם הרובה הזה חחבטח ה MP44 עם ה PERK הזה הורג ביריה אחת
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים מחבר ביומיים האחרונים התחבב עליי ה MP5 בתוספת של DOUBLE TAP והלייזר/סקופ האדום.הוא חזק.בנוסף אני מנסה להתרגל ל MP44 ולהשיג בו סקופים ועודמי שטען שהמולטי נמאס...שיחליף תחביב
פורסם 2007 בנובמבר 2717 שנים בשמחהאם יהיה שרת ישראלי של הפורום אז זה יהיה עוד יותר קל לעשות משחקקיבלתי את הבארט ואני הוספתי לו stopping power ו lungs אז הוא מעולה וביחד עם הדזרט איגל הוא בלתי מנוצח
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.