פורסם 2007 בנובמבר 2517 שנים סיימתי אכשיו את הסינגלהשלב עם הצלף - השלב הכי יפה במישחק!רק לא הבנתי מה הקטע של השלב האחרון?
פורסם 2007 בנובמבר 2517 שנים נראלי השלב בונוס זה כאילו אתה, שממשיך את דרכו בSAS כרגיל אחרי מה שקרה.. או שזה סתם שלב בונוס
פורסם 2007 בנובמבר 2517 שנים שרתים ישראלים:Server Name[KZ] ts:80.179.149.53:2352Server IP 87.69.48.114:28960 Server Ping38Server Name[iSR] #1 * 3vs3 CUP has STARTED!!! more info: cod4.coo.co.il *Server IP 84.109.36.38:28960 Server Ping82Server Name-/US/- Clan Public Server Cod4Server IP 213.8.152.134:28961 Server Ping80Server NameAce's Killing Grounds [Hosted By WEBGAME.co.il]Server IP 213.8.152.134:28962 Server Ping39Server NameArestocrat's ServerServer IP 212.150.54.42:28960 Server Ping84כולם עובדים מצויין תודה רבה!! הוספתי כמה שלא היו ליאם יהיו עוד תעדכן !אגב SimonSixיש פקודה לCONSOLE שמראה את ה FPS.. למה אתה מפעיל FRAPS?תרשום בCONSOLE/cg_drawfps 1
פורסם 2007 בנובמבר 2517 שנים יש לי שאלה !?!? איך אני פותח שרת לאן !?אני רוצה לשחק עם כמה חברים ואני רוצה לפתוח לאן דרך אימצי מישהו יכול להסביר מה עושים !?
פורסם 2007 בנובמבר 2517 שנים simon יש פקודה שנותנת בליינד לאחד ממקשי הF'ים ומאפשרת לך לצם איתך סקרינשוטים.בכל מקרה כל השרתים הישראלים פרוצים..
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים קיצר מי שקנה את המשחק נדפק ויצא פראייר ואל תביאו לי תירצים כמו ציטרים וכול זה כי אין ציטרים וגם אם יש אז זה לא מזיז לי כי בסופו של דבר אני משחק בחינם במלא סרברים כולל ישראלים ואתם גם משחקים אבל לא בחינם כי שילמתם חעחעחע
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים קיצר מי שקנה את המשחק נדפק ויצא פראייר ואל תביאו לי תירצים כמו ציטרים וכול זה כי אין ציטרים וגם אם יש אז זה לא מזיז לי כי בסופו של דבר אני משחק בחינם במלא סרברים כולל ישראלים ואתם גם משחקים אבל לא בחינם כי שילמתם חעחעחעאולי מספיק להיות אפס ומספיק לעבור על החוקים?ביקשו ממך לא לדבר על סרברים פרוצים ואתה ממשיך, אתה הורס את הווי הת'רד ומספים את הת'רד גם כן, מספיק!
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים אני נכנס לסרבר ישירות בלי להכניס אותו קודם למועדפים???מישהו כתב פה אבל אני לא מוצא את זה...פשוט הסרבר נמצא אצלי במועדפים וזה לא מראה לי אותו...מה לעשות??תודה.
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים קיצר מי שקנה את המשחק נדפק ויצא פראייר ואל תביאו לי תירצים כמו ציטרים וכול זה כי אין ציטרים וגם אם יש אז זה לא מזיז לי כי בסופו של דבר אני משחק בחינם במלא סרברים כולל ישראלים ואתם גם משחקים אבל לא בחינם כי שילמתם חעחעחעזה כבר ברור שחינוך זה לא הצד החזק אצלך.הורדת/גנבת?לפחות תשתוק ואל תשוויץ בכך ברבים, ילד!למרות שאפשר להתחבר לשרתים פרוצים עם RANK ואני כבר משחק במשחק, אני קונה אותו.אז גם אני פראייר?יופי.*** עריכה ***daniel89, תלחץ על ~, ואז תרשום connect ואת כתובת הסרבר.
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים קיצר מי שקנה את המשחק נדפק ויצא פראייר ואל תביאו לי תירצים כמו ציטרים וכול זה כי אין ציטרים וגם אם יש אז זה לא מזיז לי כי בסופו של דבר אני משחק בחינם במלא סרברים כולל ישראלים ואתם גם משחקים אבל לא בחינם כי שילמתם חעחעחע התאורים הנ"ל די עלובים במיוחד כשקונים משהו שאוהבים ו או גורם להנאה אומנם אני לא צדיק בכל הקשור להורדות אבל אתה מגזים באופן הכי ישראלי שיש, גם גנבת וגם מתפאר בזה? ואם כבר בענין המשחקים ברשת הבעיה של גיימרים ישראלים היא פינגים(לי אישית זה גורם לחכות עם קניה של משחק ולראות מה מצב הסרברים והפינגים ע"י פוסטים שלאחרים) זה פשוט מבאס לראות איך מכל העולם כמעט משחקים בלי קשר למרחק ואנחנו נאבקים להתחבר לסרברים כמה שיותר קרובים או מבזבזים שעות מול התמיכה הטכנית("עשית ריסטארט?" ) שמתייחסים לזה בסלחנות כי זה סה"כ משחקים...
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים מחבר אין צורך להתייחס להודעות רדודות שמציגות את הישראלי המצוי בשיא כיעורו.פינגים בסרברים של COD4 הם הכי נמוכים שאני נתקלתי עשרות סרברים עם פינגים שנעים בין 70-100 אין מה לדאוג בקשר לכך.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים שיחקתי עכשיו ואיזה מישהו שבשם azache או משהו כזה שאל אם יש מישהו מישראלהבנאדם הזה גולש פה? אם כן, תזדהה
פורסם 2007 בנובמבר 2617 שנים LOL דווקה אתמול שחקתי אם מישהוא בסרבר ישראלי והוא אמר שהוא מצטער שקנה את המשחק בגלל שיש עכשיו מלא שרתים פרוצים!!!!!!נו רואים אין מה לעשות יצאתם פראיירים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.