פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים קשה לחורר עם הקלאצ'ניקוב נגמרים לו הכדורים מהר יש כמה דרכים נוחות לעבור את השלב בלי לירות..אחת היא לרות לצד שמאל של המפה מאחורי הביניינים והשניה היא להתחבא בשכיבה בביקתה ליד הגלגל(הרימונים לא מגיעים לשם)
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים זה השלב היחיד במשחק הזה שלא יכלתי לעבור על הרמה הקשההוא פשוט בלתי אפשרי שהייתי צריך להתחיל אותו מחדש על הרמה השלישיתמה שאני עשיתי זההצבתי קליימורים בנקודות מפתח במקומות שהם יוצאיםהשגתי סנייפר ורובה סער לא זוכר איזהבהתחלה שהם רק יוצאים מהקצה הרחוק אני מוריד אותם עם הסנייפר אחד אחדאחד כך שהם כבר מתחילים להתפזר וגם מתחילים לבוא יותר מהצדדים ולרדת מהמסוקים אני נכנס לתוך הבוטק'ה של המכירת כרטיסים של המכוניות המתנגשותופשוט מתחבאהחבר שלך יטפל ברובאתה רק צריך לשרוד כי כל מי שעובד לידך אתה מוריד אותוורימונים שנופלים לידך ישר יש להם סימן של לזרוק חזרה אתה לא צריך לזוז הרבה כדי להגיע אליהםבקיצור קצת לפני שמגיע המסוק אתה מתחיל לנקות קצת את הסביבה מחוץ לבוטק'ה כדי שתוכל לצאתרץ מאחורי המתקן של הגלגל הענק לוקח את המחבר ועולה למסוקתעזר בחבורה שיורדת מהמסוק תתחבא מאחוריהם
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים אשכרה כולם בשביל אחד.. כל הבאסה שאני צריך להתחיל את השלב לגמרי מההתחלה מההתנקשות בבחורצ'יק ההוא כדי לשים את המוקשים האלה. כפי שראיתי גם השלב אחרי זה לא קל בכלל ואני על רמה רגילה זה באמת עצוב
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים אני בדיוק עברתי את המשימה הזאת ואחרי זה יש משימה מעולה והאמת לא כ"כ קשה...
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים אני התחבאתי בבוטקה שנמצא קרוב יחסית למקמילן ונשארתי שם(תוך כדי הפגזה מאסיבית של רימונים) עד שהגיע המסוק, אחרי זה רצתי למקמילן ולקחתי אותו למסוק. וזה אחרי אינספור ניסיונות כושלים עם מוקשים, רימונים, ריצות אטרף ממחסה למחסה ועוד ....
פורסם 2009 בנובמבר 1516 שנים אחרי זה מתפלאים למה הפסדנו בלבנון 2 חחחחחחח גדול :lol: במלחמה אחי כל האמצעים כשרים כל עוד אתה עובר את השלב..... ותאמת בשלב הזה כל שיטה מתקבלת זה שלב פשוט מטורף אם זה היה שלב אחר והיית מתחבא כל השלב אז זה היה עלוב אבל בלשב הזה ברמות הקשות זה פשוט היה מטורף!!! אבל אחחחח איזה משימה!! בחיים לא נהנתי ככה במשימה כמו במשימה הזאת הזאת
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים שלום רבדווקא המשחק call of duty 4 אני מעדיף להתחיל לשחק איתו לפני הגרסא החדשה ככה יהיו לי המון שלביםבכל מקרהאני מתקין את הדיסק הכל תקין ואז אני בא להפעיל הוא נותן לי את השגיאה הבאה:run in safe mode?it appears that call of duty 4 modern warfare did not quit properly the last time it ran.do you want to run the game in safe mode?this is recommended for most people.it will change you system settings but not your controls.ואז יש לבחירה כן לא או ביטול.שום דבר לא מריץ את המשחק, ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש גם לא הצליח אותה שגיאה חוזרתאשמח לעזרה שבת שלום
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים שלום. אני מנסה להפעיל את המשחק (סינגל פלייר לא מולטי) ומגיע לי הודעת שגיאה שהמשחק צריך להיסגר וכו'.בפרטים של ההודעה רשום :חתימת הבעיה:שם אירוע הבעיה: APPCRASHשם היישום: iw3sp.exeגירסת היישום: 0.0.0.0חותמת הזמן של היישום: 47044075שם מודול התקלה: KERNELBASE.dllגירסת מודול התקלה: 6.1.7600.16385חותמת הזמן של מודול התקלה: 4a5bdaaeקוד החריגה: 406d1388היסט החריגה: 00009617גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1מזהה אזור: 1037מידע נוסף 1: 9097מידע נוסף 2: 909724f8a3b06396bb7a86332da1ec50מידע נוסף 3: 6eedמידע נוסף 4: 6eed093fa95bd2f7290d34362c704046מדובר בWINDOWS 7 ULTIMATE.מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזו?תודה על העזרה, דניאל.
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים shai USB, כנס לתיקיית המשחק,יש שם קובץ בשם localizationתמחק משם את השורה run in safe mode?it appears that call of duty 4 modern warfare did not quit properly the last time it ran.do you want to run the game in safe mode?
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים שלום. אני מנסה להפעיל את המשחק (סינגל פלייר לא מולטי) ומגיע לי הודעת שגיאה שהמשחק צריך להיסגר וכו'.הבעיה שלך היא שהמשחק לא מקורי.הפורום לא תומך בתוכן לא חוקי, אז אל תצפה לקבל פה עזרה.
פורסם 2009 בנובמבר 2116 שנים מישהו פה -עדיין- משחק ברמה?(פרומוד, כמובן)אני מאוכזב קשות מMW2..שמי במשחק הינו Danchik, אשמח לשחק אתכם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.