פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים שאלתי אותך כי אתה המלצת על האתר אז חשבתי שאתה כבר קנית שם פה ואתה מכיר יודע איך זה עובד
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים מחבר אני אוהב לקנות משחקים שבאים באריזה קשיחה +דיסק. מצאתי בשבילך את הגירסה הפיסית באי-ביי ב85 ש"ח כולל משלוח
פורסם 2009 באוקטובר 2416 שנים באמת היית קונה ממישהו עם פחות מ 60 מכירות?אני משתדל שלא להתעסק עם אנשים כאלהבתכלס אני לא לחוץ לקנות את המשחקעכשיו קניתי את 5אני משחק בו אונלייןעוד מעט יוצא 6וגם ככה אין לי הרבה זמן בגלל העבודה
פורסם 2009 באוקטובר 3016 שנים מחבר מבצע לסופ"ש, Call Of Duty 4: Modern Warfare ב-40% הנחהBuy Call of Duty® 4: Modern Warfare$39.99 $23.99
פורסם 2009 בנובמבר 216 שנים מישהו נתקל במולטי פלייר שהפינג נורמאלי ואחריי כמה דקות הפינג קופץ ל-400 ומשהו ואז אחריי כמה דקות חוזר לעצמו וכן הלאה.זה פשוט מציק לי כל הזמן... בלתי נסבל!
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים עם איזו תוכנה משתמשים כדי לשחק בשרתים הישראלים של COD4 ? כי ה all seeing eye לא עובד לי הוא לא מוריד לי עדכון מהשרת וכל פעם שאני מנסה להתקין את התוכנה הוא רושם לי את זה שוב ושוב.... הצעות?
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים XFIRE יש לך?אני לא צריך תוכנה לתקשר עם חברים... אני צריך תוכנה כמו ה all seeing eye שעוזרת לי לרכז שרתים למשחקים.ואיזו פקודה אני כותב ב command אם יש לי ip של שרת?
פורסם 2009 בנובמבר 316 שנים ואיזו פקודה אני כותב ב command אם יש לי ip של שרת?/connect XX.XX.XX.XX:port
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.