פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים לא היה ולא יהיה משחק גדול כמו COD2!!! ולחשוב שלפני איזה עמוד מסכן היללת את COD4...
פורסם 2009 באוגוסט 3016 שנים אתה מדבר על ההודעה הזאת: אני שיחקתי בCall of Duty 2 קרוב לשנתיים, הייתי מכור למולטיפלייר. כשחקן וותיר במשחק אני יכול להגיד שזה אחד המשחקים הכי טובים שייצרו אי פעם. :?
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים משום מה התבלבלתי בינך לבין BLACK DIMONDכניראה החלק של המוח שלי שאמור לבדיל בין ספידומטר לסימן סיני כלשהו נמס במהלך הקיץ החם הזה
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים :lol: שטויות אנשים תמיד מתבלבלים. לא שיחקתי ב-2 אבל אני יודע שכולם אהבו את 4 כמו משוגעים.
פורסם 2009 באוגוסט 3116 שנים מחבר הנה, עכשיו נתת לי חשק לשחק בו שוב... כששיחקתי בו רמת ההבנה שלי באנגלית הייתה נמוכה מאוד... ולצערי אני לא יכול לצחוק איתכם על ההומור של COD2.אני עדיין זוכר איך הזלתי ריר על הדמו של COD2... אוח, אל אלמיין, THE END OF THE BEGININGהמשחק הזה כמו סרט טוב משובח משובח
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים יש לי בעיה עם המולטי - ורק עם המולטי. כל פעם שאני מנסה להיכנס - מופיעה התמונה הממש ראשונית ואז זה קופץ ונסגר... מה עושים?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים ככה מתבצע התהליך: מופיע המסך השחור, ופני שהפרסומות של כל החברות מספיקות להופיעה - המשחק פשוט נסגר. בלי שום הודעה.
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים מחבר 1.ניסית לבצע התקנה מחדש? (לא לשכוח לגבות את היוזר)2.הפאץ' האחרון מעודכן?3.המשחק מקורי?
פורסם 2009 בספטמבר 616 שנים היה לחבר שלי את אותה הבעיה עם המפרט הבא:Q93004850 512ASUS P45(לא זוכר את הדגמים המדוייקים, בטח גם לא קשור לבעיה)הדבר היחיד שתיקן את זה היתה להתקין את הפאצ' האחרון מחדש
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים אני אנסה להתקין את הפאץ' שוב...אם לא אז את כל המשחק :-\[br]פורסם בתאריך: 6.09.2009 בשעה 20:52:40ניסיתי הכול! שום דבר לא עובד...זה מטריף אותי!!! :\
פורסם 2009 בספטמבר 2716 שנים בעיות כאלה נגרמות לפעמים בגלל בעיות דרייברים, לכן כדאי לעדכן אותם (כ. קול, כ. מסך וצ'יפסט).יש עוד איזה פיתרון שקשור להתנגשות עם הכרטיס קול, תנסה את זה, אין לך מה להפסיד:Control panel>Hardware And Sound>Sound>right click inside white box and click show disabled devices>click the recording tab>right click the one thats disabled (stereo mix) and enable it
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.