פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים אם הוא משחק בSP אז זה לא ממש יתן לו משהו....אבל אם זה במולטי אז עדיף 80/120/200 FPS קבועים מאשר 60 או FPS קופצני....הסבר בבקשה?
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים במנוע של המשחק יש באג שנותן לך לקפוץ ולרוץ יותר גבוהה ומהר עם 120 FPS...
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים מחבר קוראים לזה CHEAT ואין קשר בין ה FPS למשחקיות ברשת זה קשור יותר לחיבור
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים יש.נעים מאוד, אני Danchik.וזהו, אני שמעתי על זה שאפשר לעבור את החומה שנמצאת בA בקראש עם FPS גבוהה(נשמע כמו מדע בדיוני, אבל למה לא לנסות?).
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים IDF_BettyBlue.....אההמ... גם אני שמעתי ... אבל מצד שני כבר ראיתי דברים מטורפים בכל מיני שרתים
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים יש.נעים מאוד, אני Danchik.וזהו, אני שמעתי על זה שאפשר לעבור את החומה שנמצאת בA בקראש עם FPS גבוהה(נשמע כמו מדע בדיוני, אבל למה לא לנסות?).אפשר, אתה שם ספרינט, קופץ קדימה וישר פונה לצד החומה ושוב לוחץ על SPACE... אפשר גם לעלות על הביניינים במפה של צ'רנוביל ולעבור מעל לגדרות שמסתירות את המדרגות...אפשר גם לעלות על כל בית ובקתה בOVERGROWN, ולא חובה OLDSCHOOL בשביל הרובסיימון סיימון סיימון, זה נחרש רבות בדיון, יש במנוע באג שנותן לך לקפוץ גבוהה יותר. מוכח מדעית.
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים אם יש לך חבר שמוכן לסכן את הסקור שלו למען הכיף אז גם לעוף אפשר, יותר נכון לעלות על הגבול העליון של המפה וללכת עליו (פועל טוב בCROSS FIRE)
פורסם 2009 באוגוסט 2316 שנים סתם שאלה, יש פה אנשים מהפורום שמשחקים בשרתים הישראליים ב-COD 4? אני הכינוי שלי הוא DistorteD והקטע של הקפיצה והריצה הטובים יותר נשמע מגניב לגמרי
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים היי,חזרה לי הבעיה iw3mp.exe has stopped workingרציתי לדעת איך אני מגבה את כל ההתקדמות שלי במולטי עד עכשיו כדי שאני אוכל להתקין מחדש ולהמשיך לשחק... (ניסיתי את הסטריאו מיקס וזה לא עוזר)אואיך אני מוחק רק את הפאטצ'ים כדי להתקין אותם מחדש.תודה.
פורסם 2009 באוגוסט 2416 שנים מחבר Call of Duty 4 Backup Utilityhttp://www.filefront.com/10384320/Call-of-Duty-4-Backup-Utility/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.