פורסם 2009 ביולי 2416 שנים בתחרויות של 5X5 אין את הכיף שיש בפאבליק...די נו.. אתה מסתבלט.בפאבליק אין את הכיף שיש בתחרויות של 5X5.לשחק כקבוצה נגד קבוצה אחרת, בטיאס/וונט, ולנסות לנצח אותם (בין אם זה CB / PCW) זה "כיף" שונה מפאבליק.זה שבעצם, בפאבליק אתה יכול לעשות מה שבא לך, איך שבא לך ומתי שבא לך.. לא אומר שזה הכיף האמיתי במשחק קוד4 מולטיפלייר.הרי מתקדמים במשחק, משתפרים בו באותם "תחרויות 5X5"...
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים [מוזר,תבדוק שהגדרות החיפוש שרתים לא מסוננות.הם לא מסוננות, ומישהו מעליך אמר שאולי זה בעיה של גירסאות לא זהות.יש לי גירסה: 1.6.565יש עידכון ?תודה שוב...נ.בלמי שלא קרא את הבעיה שלי אז: ש לי סיריאל מקורי ומשום מה אני מוצא במשחק רק 300-400 שרתים, בזמן שחבר שלי מוצא 20K שרתים ?הבעיה אצלי או מה ?
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים יכול להיות בגלל שהגירסה שלך לא מעודכנת, אתה מפספס את כל השרתים של הגירסה האחרונה- 1.7.תוריד מהקישור הבא ותראה אם יש שינוי:http://www.gamershell.com/download_28304.shtml
פורסם 2009 באוגוסט 1016 שנים יש עידכון 1.7 מזמןןןןןהנה הוא:http://www.filefront.com/Call+of+Duty+4+Modern+Warfare+v17+Patch/;10829906;/fileinfo.htmlאופס לא שמתי לב שכבר הגבת.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים תודה רבה לכם עכשיו זה מצא לי בסביבות ה-6K שרתים, גם לכם זה פחות או יותר ככה ?
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מחבר מדהים כמה שהמשחק הזה לא מתיישן/מתייבש משרתים ושחקנים,מעניין אם יהפוך לבית קברות אחרי הכותר הבא
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אני יכול להבטיח שההארקור גיימרים בשום אופן לא יעברו לCODMW2 ברוב מוחלט, עם כל כותר הסדרה הופכת ליותר ויותר קזואלית. זה טוב לשחקן הממוצע ומשעמם את השחקן בטופ
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים מדהים כמה שהמשחק הזה לא מתיישן/מתייבש משרתים ושחקנים, מעניין אם יהפוך לבית קברות אחרי הכותר הבא אני נשבע, מצהיר ומודה או What Ever שאני מכור למשחק הזה ללא כל צל של ספק. סיימון, אין צ'אנס שהוא יהפוך לבית קברות ,משחק כזה עושים פעם אחת, פשוט ככה.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אין ספק ש-COD4 הוא בין המשחקים הכי מהנים שהיו איי-פעם.אני מקווה שגם ההמשך השני שלו יפתיע.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים משומה יש לי תחושת בטן שלא נקבל מולטי כמו שצריך, ז"א מתחת למצופה, אני חושב שנהנה מאוד מהסינגל ,אבל תהיה אכזבה ברשת. זו תחושת בטן ,מקווה שאני טועה.
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים משומה יש לי תחושת בטן שלא נקבל מולטי כמו שצריך, ז"א מתחת למצופה, אני חושב שנהנה מאוד מהסינגל ,אבל תהיה אכזבה ברשת. זו תחושת בטן ,מקווה שאני טועה. גם אני מקווה שאתה טועה אחרי המצבים המקוררים והמגניבים של 5 אני מצפה כבר הרבה זמן ל6 מקווה שהחברה תוכיח את עצמה שוב
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים משום מה יש לי תחושת בטן שאתה טועה. ועם הבטן שלי לא מתעסקים. וכשהיא מקרקרת אז בכלל... :lol: לא נראה לי שהיא תאכזב, נראה לי המולטי פלייר יהיה אפילו מושקע עוד יותר מהסינגל פלייר. תחושת בטן. ;D
פורסם 2009 באוגוסט 1116 שנים אני פשוט לא יודע אם הם יעמדו ברף הגבוה ש COD4 MULTI הציב להם, אני מקווה שהם יצליחו לשחזר את ההצלחה ואף לעלות עלייה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.