פורסם 2009 במאי 3016 שנים תוריד את זה: http://www.punkbuster.com/index.php?page=pbsetup.phpתחלץ, תבחר ADD GAME - COD4, תלחץ UPDATE.וזהו!מצורפת תמונה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2009 במאי 3116 שנים מחבר זה יכול לעבוד עד לריסטארט הבא שתעשה. PUNKBUSTER לא תומכים ב WIN7 עד שיהיה רישמי, הפיתרון היחיד היא לשחק בשרתים שאין בהם PB ותתפלאו, אין שם כבר צ'יטרים כי כל מי שיש לו WIN7 משחק שם, כולל אותי אני מקווה שהחבר'ה למדו משהו מCOD5 כל מה שליכלכו עליו תאמת אין מה להגיד על המולטי אתה צוחק, נכון? אילולא אינפיניטי ו COD4 לא היתה זכות קיום למשחק COD-WAW
פורסם 2009 ביוני 116 שנים לא נראה לי שהבנת אותי התכוונתי שלכלכו על COD5 אבל בתכלס המולטי שלו הוא אחד הדברים הכי מהנים שהיו אני לא אומר שCOD4 זבל (בדיוק ההיפך- COD4 הוא בין אחד המשחקים שיושב אצלי הכי גבוה ברשימה, יחד עם גרים פנדנגו ומקס פיין) אבל אני רק אומר שאני מקווה שהחבר'ה שם ילמדו מהמולטי של COD5 כי בתכלס המולטי של COD4 לא היה הכי משהו משהו מכירים כבר את המולטי האלה מפה אחת, 16 אנשים וכל מיני מצבים של הרג. בCOD5 הם הלכו עם זה קצת יותר רחוק
פורסם 2009 ביוני 116 שנים דבר ראשון אין COD6, יש MODERN WARFARE 2דבר שני יש לו דיון ראשי.דבר שלישי- אמרו שיהיה CO-OP במשימות הבונוס (כמו המשימה CHARLI DONT SURF בסוף COD4)
פורסם 2009 ביוני 116 שנים דבר ראשון אין COD6, יש MODERN WARFARE 2 דבר שני יש לו דיון ראשי. דבר שלישי- אמרו שיהיה CO-OP במשימות הבונוס (כמו המשימה CHARLI DONT SURF בסוף COD4) אתה מצחיק לפחות הבנת שCOD6 זה MW2 קיצר בלי פלצנות אה (חופר)
פורסם 2009 ביוני 116 שנים אני ממש לא אהבתי את ה COOP, לא יודע, לא מעניין.ניסיתי עם כמה חברים וניסנו גם 3 ביחד, לא נהנתי.אני מעדיף שיישקיעו בדברים אחרים.
פורסם 2009 ביוני 216 שנים שיחקת בזומבים? יש לזה מליון מפות ומודים שאנשים יצרו חלקם ממש ממש כיפים תנסה את SAND OF DEATH משהו כזה יש גם כאלה שקשים ברמות מטורפות כמו TOWER DEFENCE 2 בקיצור יש שם הרבה כיף
פורסם 2009 ביוני 216 שנים אם לא שמתם לב זה דיון על COD4... לCOD5 יש דיון משלו, ותכתבו את ההצעות לשיפור MW2 בתארד שלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.