עבור לתוכן

Call of Duty 4: Modern Warfare - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

חבר'ה תראו אני תקוע בשלב האחרון של המשחק וזה מה שקורה לי השיירה פשוט עוצרת ולא ממשיכה לנסוע..

מה לעשות?

;D חחח... סליחה שאני צוחק אבל זו פעם ראשונה שאני רואה מישהו שנתקע במשחק בגלל פקק תנועה... מזכיר לי את המצב בכבישים בארץ.

בכל אופן זה לא אמור לקרות במשחק זה בטוח, אז כמו שאמרו נסה להעלות שמירה קודמת או להתחיל את השלב מההתחלה. במילא זה שלב די קל.

• תגובות 4k
  • צפיות 379.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

;D חחח... סליחה שאני צוחק אבל זו פעם ראשונה שאני רואה מישהו שנתקע במשחק בגלל פקק תנועה... מזכיר לי את המצב בכבישים בארץ.

בכל אופן זה לא אמור לקרות במשחק זה בטוח, אז כמו שאמרו נסה להעלות שמירה קודמת או להתחיל את השלב מההתחלה. במילא זה שלב די קל.

חחחח בכיף זה באמת מוזר...

ניסיתי מלא פעמים להתחיל את השלב מההתחלה זה קורה בכול פעם...

זה בדיוק כמו שקרה לי במשימה שהייתי צריך לחכות לחילוץ והוא לא הגיע והייתי צריך לדלג על המשימה בסוף..

פורסם

חחחח בכיף זה באמת מוזר...

ניסיתי מלא פעמים להתחיל את השלב מההתחלה זה קורה בכול פעם...

זה בדיוק כמו שקרה לי במשימה שהייתי צריך לחכות לחילוץ והוא לא הגיע והייתי צריך לדלג על המשימה בסוף..

מוזר ביותר, האמת שאתה נמצא ממש כמה שניות לפני סוף המשחק (אם אתה לא יודע מה הסוף אני לא אקלקל לך). ניסית להתקין את המשחק מחדש? להתקין את הפאץ' הכי עדכני?

פורסם

אני יודע את הסוף של המשחק זה פעם שנייה שאני משחק בו,לא התקנתי את המשחק מחדש..

ואיזה פאץ'? מאיפה ואיזה להוריד?

פורסם

התקנתי את המשחק מחדש (עשיתי פירמוט למחשב), יש אפשרות להחזיר את ההתקדמות שלי במשחק?

פורסם

לא

פורסם

למה זה כך?

בדר''כ כלל אני מפרמט כ לאיזה חצי שנה, זה אומר שכל חצי שנה הכל ימחק, או שיש דרך לגבות?

פורסם

כן, תגבה את התיקייה הזאת:

C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players\profiles

פורסם

משחק פשוט גאוני! סיימתי את הסינגל ונהניתי מכל דקה.

בקרוב אתחיל הMP

פורסם

התקנתי את המשחק מחדש (עשיתי פירמוט למחשב), יש אפשרות להחזיר את ההתקדמות שלי במשחק?

אתה יודע, שאלות מהסוג הזה צריך לשאול לפני שמפרמטים את המחשב, לא אחרי :kopfpatsch:

פורסם

חשבתי שמצב השחקן שלי ברשת, שמור בפרופיל שלי אצלהם.

פורסם

אתה מדבר על הרשת?

יש אופצייה להחזיר לך את הצ'אלנג'ים של כל הנשקים + LEVEL 55 אם זה עוזר לך,

פורסם

איך?

פורסם

אתה יכול לחפש פרופילים של אנשים.. יש המון. עכשיו שאני יבין, אתה צריך פרופיל למולטי או לסינגל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים