פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים לא מאמין שהלך לי המשתמש בCOD4 גם במולטי וגם בסינגל, כאילו מישהו מחק הכל ופעם ראשונה שהמשחק מותקן.ביקש ממני לעשות הכל, לפתוח פרופיל, לשנות גראפיקה כי זה היה על 768x1024איך דבר כזה קורה??נו עד שסיימתי צ'לנג'ים, Lv55, נשק זהב, איזה ביאוס באמא שלי בא לי למחוק את המשחק מהמחשב :'(יש דרך להחזיר את זה? ???האם שחזור המערכת יכול לעזור פה?עשיתי שחזור מערכת פעמיים, לא עזר.. :-\מתאר לעצמי שהייתי צריך לשאול את זה בדיון הראשי אז אם אפשר להעביר בבקשה, תודה וסליחה :-*
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים אין שום דרך לשחזר פרופיל שהתאפס. תשכח מזה, מצטער.אם אתה רוצה אני יכול להעלות לך את הפרופיל שלי ותשנה רק את הכינוי.יש לי Gold AK וסיימתי די הרבה צ'לנג'ים.
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים גם לי קרה איפוס פרופיל ולי עוד כל הCHALLANGES היו גמורים... בגלל שלא הייתה דרך להחזיר אותם אז מכרתי את המשחק
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים אין שום דרך לשחזר פרופיל שהתאפס. תשכח מזה, מצטער.אם אתה רוצה אני יכול להעלות לך את הפרופיל שלי ותשנה רק את הכינוי.יש לי Gold AK וסיימתי די הרבה צ'לנג'ים.הורדתי פרופיל מהאינטרנט אבל אני מבואס כי כל הצ'לנג'ים גמורים ואצלי הם היו גמורים חלקית וגם יש לי עכשיו Gold Mini-Uzi :-\מרגיש noobאיזה צ'לנג'ים נשארו לך לסיים?אולי אני יעדיף את הפרופיל שלך על ה'מושלם' שהורדתי :s05:
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים את האתגרים ב-SMG וב-Assault סיימתי (שכחתי כבר שיש לי עוזי מוזהב).ב-LMG, Shotgun ו-Sniper כמעט ולא נגעתי- אז יש הרבה לעשות.וכל התאגרים שלא קשורים לנשקים- הרוב על 100%, יש כמה בודדים שלא עשיתי.
פורסם 2008 בדצמבר 2016 שנים public players מישהו כאן משחק במוד ה''התחרותי'' של המשחק promod ? ופעיל בלאדר clanbase ? או שאתכם זה מעניין רק להעלות רמות?
פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים לעלות רמות לא כזה מעניין. אתה מגיע ל55 תוך כמה ימים אם אתה יושב לשחק כמו שצריך.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר חזרתי לשחק קצת במולטי.קשה שלא לראות את הליטוש הסופי של החבר'ה מאנפיניטי החל מהשניה הראשונה שהמשחק עולה.זה לא אומר ש cod w@w נחות הוא פשוט נראה לי עכשיו כמו מוד (לא רע) של cod4ממתין בקוצר-רוח לכותר הבא שלהם
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים אכן, גיימפליי וגרפיקה זה אצלי שילוב מנצח. אני לא יכול לשחק במשחק כאשר אחד חזק והשני חלש. כל הסדרה של COD עושים זאת באופן מעולה, רק דבר אחד..... אני מתגעגע לימים של BF2, מתי כבר הולכים להוציא משהו חדש ל-PC?!
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים ד"א הייתה עכשיו הופעת אורח לMP של COD4 בארץ נהדרת ;Dהראו את רוני דניאל כאילו נלחם במפה Crossfire.
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים ד"א הייתה עכשיו הופעת אורח לMP של COD4 בארץ נהדרת ;Dהראו את רוני דניאל כאילו נלחם במפה Crossfire.נכון חחחח זה היה חזקעשה לי חשק לחזור לשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.