עבור לתוכן

Call of Duty 4: Modern Warfare - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

יש לך משו כמו SET RECOMENDED SETTINGS בצד הימני בחלון הOPTIONS

אבל זה לא תמיד נכון...

לחבר שלי היה סלרון ו2600HDPRO עם 512 ראם והמשחק הגדיר לו את ההגדרות על המקסימום עם AA4X

על זה שהמשחק פועל בסדר עם ה GPU החדש שלי.... אתה יודע, סתם קטע כזה של פריימים לשנייה לא משהו מיוחד

• תגובות 4k
  • צפיות 379.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

תתחדש ומה זאת אומרת שהמשחק מעובד יותר טוב? יעני יותר חלק? יותר יפה? מה הכוונה????[br]פורסם בתאריך: 20.09.2008 בשעה 18:58:58

חברה יש לי בעייה!

על מחשב עם אותו מפרט בידיוק כמו שלי יש COD4 (במולטי) רץ על 67FPS!!! ללא ירידות ועליות! עשיתי COM_MAXFPS 120 ושום כלום :nixweiss:

פורסם

מוזר....

תנסה להשתמש בתוכנה אחרת ולראות אם זה אותו דבר...

פורסם
  • מחבר

תתחדש ומה זאת אומרת שהמשחק מעובד יותר טוב? יעני יותר חלק? יותר יפה? מה הכוונה????[br]פורסם בתאריך: 20.09.2008 בשעה 18:58:58

חברה יש לי בעייה!

על מחשב עם אותו מפרט בידיוק כמו שלי יש COD4 (במולטי) רץ על 67FPS!!! ללא ירידות ועליות! עשיתי COM_MAXFPS 120 ושום כלום :nixweiss:

ברור לך שזה לא קשור למשחק או למפרט שלך, כן?

הבעיה היא בתוכנה שאיתה אתה בודק

פורסם

שום תוכנה

CG DRAW FPS 1

והVSYNK כבוי..... אגב גם אצלי זה ככה! רק עכשיו שמתי לב!

פורסם

יש איזשהי שורת פקודה ב(~) שכותבים במולטי שמגבילה את הFPS ל125 לדוגמא.

מה צריך לכתוב? כי נראה לי יש לי הגבלה ל90.

תודה

פורסם

אני לא יודע את הפקודה שצריך לכתוב אבל בכל מקרה למה שיפריע לך אם יש לך 90FPS או 150, ההבדל לא נראה לעיניים.

פורסם

חחח, גם אם תרצה לראות את ההבדל המסך נותן לך רק בתדר השידור שלו... נניח 60HZ, אז זה הFPS שתראה במקראה הזה אם תרצה או לא

פורסם

זה תלוי אם הוא עם VSYNC או לא.

פורסם

אם יש לו מסך LCD הוא לא יעבור את ה60 FPS.

פורסם

יש איזשהי שורת פקודה ב(~) שכותבים במולטי שמגבילה את הFPS ל125 לדוגמא.

מה צריך לכתוב? כי נראה לי יש לי הגבלה ל90.

תודה

תנסה לחפש maxfps וזה ימצא את הפקודה... בכל מקרה אני מגביל ל 60~ וזה רץ חלק לגמרי (אם מגבילים למשהו גבוה מדי אולי יהיו דרופים מעצבנים לפעמים)

פורסם

לא רק שהוא לא יראה יותר מ60FPS

אם למשל הוא יגביל ל80 FPS כל פריים 4 ייפול (או משהו בסגנון)

פורסם

אני לא בטוח שהגדרה גבוהה יותר תעשה frameskip גבוהה יותר, אני חושב שזה תלוי במערכת

פורסם

במולטי עדיף 125FPS כמעט קבוע =מהירות על איכות..

פורסם

חח, זה לא משנה, אני במקרה של 125FPS ממשיך ומעלה הגדרות עד שה FPS נניח יגיע ל60+ גם ככה המסך מגביל אותך ל60 נניח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים