עבור לתוכן

Call of Duty 4: Modern Warfare - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

אני לא בטוח בכלום, אבל זה מה שעשיתי אצל חבר כשהופיעה הבעיה והיא לא הופיעה אח"כ.

ואגב, בקצב שלנו אפשר להגיד ש-8800 הוא ענתיקה, כבר 2 דורות אחורה. :P

נכון, הוא ענתיקה וכל דבר שקשור במחשבים הופך אחרי חודשיים לענתיקה, אבל הוא עדיין כרטיס חזק לרזולוציות מסויימות. :)

• תגובות 4k
  • צפיות 380.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אין מה לעשות ככה זה בעולם המחשבים היום תותח מחר לפח :nixweiss:

פורסם

7200GS יריץ בכבוד יחסי את המשחק ?

בלי תקיעות ודברים דומים?

פורסם

ממש לא. זה לא התקדמות גדולה מדי מה-5500. תראה את הדיון הבא:

http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=183506

הוא עם 7200 מריץ את המשחק על הגדרות Medium ויש לו FPS ממוצע של 20.

פורסם

היה לי 2600HD PRO שנתן קצב FPS בין 20 ל30 בלי ירידות דראסטיות על ההגדרות הכי נמוכות ועל הכי גבוהות היה מלא ירידות ל10+- FPS אבל הממוצע עמד על 18 אז מה אתה רוצה להגיד ש7200 יותר חזק ה2600? אפשרי לשחק על שניהם אבל צריך קונפיג שמוריד את כמות הפוליגונים ומחליף טקסטורות לצבע אז זה יהיה חלק

פורסם

אל תשכח שיש עוד דברים שמשפיעים כמו AA, AF והרזולוציה שבה משחקים. תראה את ההגדרות בדיון שלו.

פורסם

אם זה כל כך מעניין אז היה לי כל מה שאפשר על NORMAL ו ULTRA HIGH (או VERY HIGH אני כבר לא זוכר..) 4AA והסקאלה של AF הייתה בקצה הימני של המסך ואז היה בלתי אפשרי לשחק (1024*768)

פורסם

לי יש 8600GT שנחשב לדי עלוב ויש לי 45FPS ב1280X1024 בהדגרות הכי גבוהות, עם AAF הכי גבוהה... ללא AA

פורסם

8600GT הוא בינוני מינוס

2600 הוא מינוס של בינוני

5500 הוא המינוס הבינוני

פורסם

אם כבר אני משתף פה את חוויות המשחק שלי:

אתמול אני משחק בסרבר שאני משחק בו כבר המון זמן,טוב אני רץ כזה,קופץ הצידה,פתאום נשאר באוויר ומתחיל לעוף ברחבי המפה :lol: :lol: :lol: :lol:

תוך כדי תעופה הרגתי איזה שניים ואז בדיוק המשחק נגמר.הרגע הכי מצחיק שהיה לי בCOD עד עכשיו :lol:

פורסם

חבר'ה התקנתי אתמול את את המשחק מחדש, הסרתי והתקנתי מחדש את הPUNK BUSTER, התקנתי את כל הפאטצ'ים כמובן, הגדרתי פרופיל חדש, ועדיין - אני מקבל את הודעת השגיאה, FILE MEMORY CORUPTTED 81354...

פורסם
  • מחבר

במקביל לעזרה שמנסים להעניק לך כאן בפורום

אני מציע לך לפנות לתמיכה של אינפניטי/אקטיביז'ן

הם ידועים ככאלה שנוטים לעזור

פורסם

תנסה להתקין בהארד דיסק אחר או בתיקייה אחרת ובזמן ההתקנה תסגור את כל שאר התוכנות שלא יפריעו לך...

פורסם

בטח התקנת לאותה תיקייה ולא עשית RESTART אחרי שהסרת את המשחק...

יש קבצים מוסתרים שנמחקים רק לאחר איתחול של המחשב.

תסיר את המשחק, תעשה איתחול למחשב, תתקין את המשחק לתיקייה אחרת רק ליתר ביטחון שאיזה ערך פגום ב-REGISTRY לא נתקע לך שם על הניתוב הקודם של ההתקנה.

עדכן אותנו :)

פורסם

חברה אינפיניטי זנחו אותנו! כבר כמה חודשים בלי פאצ'ים! ואיפה לעזזל הKILL-CAMS שהבתיחו לנו עוד מ1.6???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים