עבור לתוכן

Call of Duty 4: Modern Warfare - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

וואלה חיברתי מקרופון וזה עבד חחחחחחח לא יודע מה הקשר אבלל תודה על העזרה :xyxthumbs::yelclap::hi:

אני מאמין שהאלתור הזה מראה שיש לך בעיה עם כרטיס הקול.

תנסה להוריד דרייבר מעודכן מאתר היצרנית.

• תגובות 4k
  • צפיות 380.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

בלי קשר לבעיה של הבחור הנ"ל:

אתמול יצא לי לראות סנייפר הורג בכדור אחד 4 אנשים.

היה מגניב ;D

פורסם

ולי יצא להקלטי ווידיאו איך בחור אחד משרת ברוסייה הוריד מסוק עם C4 על צלף אחד... הצלף להפתעתו הרבה נשאר חי ועוד קוראים למשחק הזה "ריאליסטי"...

פורסם

בלי קשר לבעיה של הבחור הנ"ל:

אתמול יצא לי לראות סנייפר הורג בכדור אחד 4 אנשים.

היה מגניב ;D

:o הכי טוב שראיתי זה 2 עם דיגל

על הדרך, למישהו עוד ב 012 יש פינגים גרועים (130 מינימום)? לפני 3 ימים בערך היו הרבה סרברים עם 80-100

ד"א, simonsix, התגובה שלך לתגובה הקודמת שלי צבועה-משהו. מצד אחד אתה אומר מה שאתה חושב כמשתמש רגיל, ואז מגדיר את המילה שלך כאחרונה כי אתה מנהל (דומה לנעוץ של הטורנטים בפורום כללי).

פורסם

בשביל זה יש מנהל - כדי שלמישהו יהיה את הרשות להגיד את המילה האחרונה.

תחשוב מה יקרה אם לא היו מנהלים... :screwy:

פורסם

:o הכי טוב שראיתי זה 2 עם דיגל

על הדרך, למישהו עוד ב 012 יש פינגים גרועים (130 מינימום)? לפני 3 ימים בערך היו הרבה סרברים עם 80-100

ד"א, simonsix, התגובה שלך לתגובה הקודמת שלי צבועה-משהו. מצד אחד אתה אומר מה שאתה חושב כמשתמש רגיל, ואז מגדיר את המילה שלך כאחרונה כי אתה מנהל (דומה לנעוץ של הטורנטים בפורום כללי).

גם אני ב-012 וגם לי יש פינגים כאלה...

פורסם

ולי יצא להקלטי ווידיאו איך בחור אחד משרת ברוסייה הוריד מסוק עם C4 על צלף אחד... הצלף להפתעתו הרבה נשאר חי ועוד קוראים למשחק הזה "ריאליסטי"...

1.לא הבנתי איך הוא הצליח שהC4 יידבק למסוק,שנמצא ממש גבוה,במיוחד יחסית לגובה שאפשר לזרוק אליו C4

2.המסוקים אף פעם לא נופלים בשטח המפות ואף פעם לא הורגים שחקנים בדרכם למטה,אז איך המסוק בדיוק פגע בצלף?

פורסם

בשביל זה יש מנהל - כדי שלמישהו יהיה את הרשות להגיד את המילה האחרונה.

תחשוב מה יקרה אם לא היו מנהלים... :screwy:

דבר ראשון, אתה לא אובייקטיבי.

דבר שני, לא... אתה לא אומר את המילה האחרונה כמשתמש רגיל (כמו דעה שלי ושלך), ואז אומר אוסר לדבר על הנושא כמנהל. זה פשוט לא בסדר...

אבל מה אני יכול לעשות, זה לא דמוקרטיה פה מן הסתם :-*

פורסם

אחי המסוק ירד מזה נמוך (קורא לו לפעמים) פעם במפה ששחכתי איך קוראים לה קיצר איפה שיש מן שוק כזה? הכל בארגזים וכו' ומהצדדים יש שני גרמי מדרגות אז המסוק פעם נכנס לתוך השוק וזה היה מטורף... אנשים התחילו לירות על המסכן עם מטול לזרוק עליו רמונים אפילו יצא לאחד לקפוץ עליו(!) אבל הוא מת... קיצר הצסוקים לפעמים יורדים ממש נמוך וזה לא בעייה כשהוא נמוך. עכשיו הC4 לא חייב להדבק בשביל להוריד אותו אתה כולה זורק אותו למסוק ומפוצץ טזה היה באג כניראה שהמסוק נפל לריצפה

פורסם

נראה לי שאתה מדבר על Showdown.

בכל מקרה , אני לא יודע מה איתכם אבל אני לא מצליח למצוא שרתים ישראלים לאחרונה בכלל.

אם שלכולם נמאס או שפשוט אין שרתי TDM יותר.

מישהו יכול להמליץ על שרת TDM ישראלי טוב?

פורסם

סיימתי היום (קצת באיחור...) את המשחק בסינגל. במילה אחת - מרשים. לא קל להוציא ממני מחמאות על משחקים אבל

היכולת של המשחק הזה להכניס אותך לאווירה משתווה רק (ואולי אפילו עולה על) HALF LIFE2. חבל רק שהמשחק כל כך קצר...

פורסם

אני כבר חצי שנה לא ראיתי שרת ישראלי לא פרוץ ב-TDM

אבל יש מספיק שרתים עם פינג של 100 שזה מספק.

פורסם

דווקא היו אחלה שרתים של TDM ישראלים שמצאתי דרך XFIRE.

משום מה , כולם נעלמו.

בקיצור אשמח להמלצות.

פורסם

ניראה לי עוד פעם כמו COD1 ואחרי כמה זמן אין שום זכר לקהילה...

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל אני בקלאן קטן (20 איש) שעדיין משחקים COD4 הרבה בעיקר בסופי שבוע, רק פה זה התחיל להתדרדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים