פורסם 2008 ביוני 2317 שנים האמת היא שמאז הפאצ' החדש אני נתקל לא מעט בשרתים בעייתים.אבל זה קורה מכיוון שמאז 1.6 פשוט ה- PB כנראה מנטרל את השרתים האלה.מה שמעצבן בזה שמתחילים לשחק בשרת ואז הוא נתקע לכמה שניות כל שניה! אפילו לחזור לתפריט הראשי ולצאת מהרשת זה מייגע.לא יודע מה איתכם אבל אני סימנתי את השרתים האלה ב- "FAVORITES" שלי ב- XFIRE... 8)
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים טריילר ל-COD5:http://www.gametrailers.com/player/35413.htmlנחמד..יש על זה דיון שלם אם לא שמת לב.תגידו, גם אצלכם ה- KILLCAMS החדשים לא עובדים ? עוד לא ראיתי אפילו לא פעם אחת כזה KILLCAM מגניב, גם שזרקו עליי רימון או עם מטול..
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים תגידו, גם אצלכם ה- KILLCAMS החדשים לא עובדים ? עוד לא ראיתי אפילו לא פעם אחת כזה KILLCAM מגניב, גם שזרקו עליי רימון או עם מטול..הם לא הוציאו את הkillcam החדש בפאצ' הזה... בגלל שהיו באגים או משהו כזה...האמת היא שמאז הפאצ' החדש אני נתקל לא מעט בשרתים בעייתים.אבל זה קורה מכיוון שמאז 1.6 פשוט ה- PB כנראה מנטרל את השרתים האלה.מה שמעצבן בזה שמתחילים לשחק בשרת ואז הוא נתקע לכמה שניות כל שניה! אפילו לחזור לתפריט הראשי ולצאת מהרשת זה מייגע.לא יודע מה איתכם אבל אני סימנתי את השרתים האלה ב- "FAVORITES" שלי ב- XFIRE... 8)זה כי אתה נכנס לשרתים פרוצים..
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים אז אני פותר את העניין שהשרת חסום ע"י הPB? זה קורה לי כמעט בכל השרתים.פותר את מה? אלו שתי בעיות שונות.הלאגים זה בגלל שהשרת פרוץההודעה שאתה מקבל זה בגלל שהמשחק שלך פרוץ
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים אנשים דיי להיתמם!אם אין לכם מקורי אל תתבכינו, ואל תציגו את עצמכם כאנשים שקנו מקוריאתם רוצים לפתור את הבעיות תקנו מקורי!!
פורסם 2008 ביוני 2317 שנים מחבר בדיוק !הדיון הזה נועד לעזור לכל אלה ששילמו על החוויה המדהימה הזאת שנקראת קול-אוף-דיוטי-ארבעמעולם לא הבנתי איך אפשר לשחק שעות ארוכות במשחקי רשת עם משחק פרוץ גנובולהרגיש עם זה טוב. קל וחומר לבוא ולבקש עזרה בפורום מחברים שצריכים לנחש אם המשחק מקורי או לאושוברים את הראש במתן פיתרון כזה או אחר.חוצפה בושה וכלימה- גיימרים מזוייפים
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אני כל כך מסכים איתך ומבין את ההרגשה הזו - איך אין להם בושה ????אני מציע שני שמזכיר שיש לו משחק לא מקורי פשוט יקבל אזהרה - הרי יש כאן WAREZ בצורה עקיפה.
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים אני לא ממש מבין מה הבעיהמי שרוצה לגנוב זה בעיה שלוזה הופך אותו לבנאדם רע לא אותנוכל מי שנכנס לפורום הזה נכנס כדי או לקבל עזרה או כדי ללמוד (או להיפך - לתת עזרה וללמד)
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים זה שאני נכנס לשרתים פרוצים זה בגלל שאני לא יודע להבדיל מי פרוץ ומי לא.אני בניגוד לרוב הילדים פה , יש לי עותק מקורי וקניתי ממיטב כספי...
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים הפורום לא נותן תמיכה לשחקנים לא חוקייםכן זה ברור100%אבל מה אתה רוצה לעשות לבקש מכל אחד שיעלה תמונה שלו מחזיק ביד את הדיסק המקורי?
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים מחבר כן זה ברור 100% אבל מה אתה רוצה לעשות לבקש מכל אחד שיעלה תמונה שלו מחזיק ביד את הדיסק המקורי? אם כבר אז שהמשחק יוחזק ביד ימין וביד שמאל הקבלה על הרכישה ברצינות, אף אחד לא מבקש לקבל הוכחות מוצקות על זה שיש/אין לו משחק מקורי. ברגע שבא מישהו שהוריד את המשחק בצורה לא חוקית ומבקש עזרה, החברים פה מחפשים פתרונות בהנחה שמדובר במקורי ומנסים לשבור את הראש בשביל אותו גנב. כאשר, רוב הבעיות במשחק לא מקורי נובעות מעצם היותו משחק פרוץ/גנוב/פירטי וכו
פורסם 2008 ביוני 2417 שנים יש אנשים שלא מתיחסים להורדה הלא חוקים כגניבה.כי הם לא גונבים משהו מוחשי, בגלל זה שונאים בעולם את הגיימר הישראלי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.