פורסם 2008 במאי 517 שנים קיימים כבר מודים ל call of duty 4?יש בכלל דבר כזה?אני חייב להמשיך את החוויה..
פורסם 2008 במאי 517 שנים דיברתי אתמול עם התמיכה שלהם מחקתי את התיקיה של הINSTALLATION SHILD מחקתי את כל הTEMP הפעלתי את המחשב בלי אף תוכנה לא עזר, ואין להם מושג מה הבעיה :s07: :s07: :s07: :s07:
פורסם 2008 במאי 517 שנים המודים זה בשרתים.אם אתה רוצה להכנס לשרת עם מוד תשנה בפילטרים של החיפוש במולטי את האפשרות של המודים.המודים שאני אוהב הם הזומבים, ו-frontlines
פורסם 2008 במאי 517 שנים אני לא חושב שיש דברים כאלה, מודים לסינגל.למשחק הזה אתה חושב או בכלל?כי להרבה משחקים אחרים יש מודים לסינגל.
פורסם 2008 במאי 517 שנים אוקי עקפתי את הבעיה. פשוט נכנסתי לסטאפ דרך הדיסק. ככה פשוט ככה חכם. יופי, תתחיל להרביץ
פורסם 2008 במאי 517 שנים רמות 20-25 זה אשכרה הdark zone של המשחקלא משיגים שום דבר מעניין וזה שיעמום טוטאלי לעלות את הרמות האלה (ברמה 25 משיגים נשק נורמלי)
פורסם 2008 במאי 517 שנים ^^^גם ככה העליה היא כל כך מהירה שלא מרגישים את זה,אם כבר שיממון זה לנסות לסיים את כל הצ'לנג'ים של הנשקים(שהם מוגזמים מידי לטעמי) מה שמחייב לשחק בנשקים די מעצבנים...
פורסם 2008 במאי 517 שנים אני מניח שהתקנת מחדש?אמורים להיות ערכי רג'יסטרי (לי אין מאיזה שהיא סיבה... כנראה בגלל שמחקתי אותם ידנית לפני ההתקנה האחרונה)עריכה- מצאתי אותםתחפש בHKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\Call of Duty 4ותוודא אם הפרטים נכונים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.