פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אצלי זה פועל על הגדרות הכי גבוהות, כולל AF עד הסוף + AAX4,בממוצע על 91FPS (בהתחשב ברזולוציה של 1680X1050).אתה שואל בגלל שראית את המפרטים?כן ;D
פורסם 2008 באפריל 1917 שנים אנשים, לאיזה תוצאות הגעתם במסלול מכשולים במשימה הראשונה?אני למשל:19.9 על ה360 בדיוק מסםיק בשביל האצ'יבמנט
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים יש לי מקורי ולפעמים שאני נכנס למולטי המשחק זז לאט וגם העכבר בתפריט זז לאט ולפעמים המשחק זז טוב ובסינגל המשחק זז תמיד טובבדרך כלל כל פעם שהמשחק זז לאט אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב ואז זה מסתדר אבל נגיד אני נכנס למשחק אחר נגיד אנריל טורנומנט 3 ואחרי זה לcod4 אז שוב cod4 באונליין זז לאט מה אתם חושבים הבעיה?יש לי 8800gt וe6400 ושוב אני אומר בסינגל זה זז טוב
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים הוא לא דיבר אליך או דיבר לזה שהוריד את המשחק בצרפתית.המשחק מעודכן אם פאץ? וגם PB מעודכן ?
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים יש לי מקורי ולפעמים שאני נכנס למולטי המשחק זז לאט וגם העכבר בתפריט זז לאט ולפעמים המשחק זז טוב ובסינגל המשחק זז תמיד טובבדרך כלל כל פעם שהמשחק זז לאט אני צריך לכבות ולהדליק את המחשב ואז זה מסתדר אבל נגיד אני נכנס למשחק אחר נגיד אנריל טורנומנט 3 ואחרי זה לcod4 אז שוב cod4 באונליין זז לאט מה אתם חושבים הבעיה?יש לי 8800gt וe6400 ושוב אני אומר בסינגל זה זז טובזה קורה גם לי.תנסה לעדכן דריברים של הכרטיס מסך אולי זה יעזור, אם זה לא עוזר תנסה לחכות כמה ימים אולי זה יעלם
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים זה קורה גם לי.תנסה לעדכן דריברים של הכרטיס מסך אולי זה יעזור, אם זה לא עוזר תנסה לחכות כמה ימים אולי זה יעלםאבל יש לך עדיין את הבעיה הזאת ואם לא מה עשית שזה נעלם?
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים מישהו יכול לעזור אני מת לשחק באונליין ואני לא יכול בגלל הבעיה הזאת מה סתם זרקתי לפח 220 שקל?
פורסם 2008 באפריל 2017 שנים מישהו יכול לעזור אני מת לשחק באונליין ואני לא יכול בגלל הבעיה הזאת מה סתם זרקתי לפח 220 שקל?המשחק מעודכן אם פאץ? וגם PB מעודכן ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.