פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים שלום יש לי שני פורמים (פורם1 ופורם2)בפורם 2 יש טקסטבוקסעכשיו פורם אחד נפתח אני לוחץ על כפתור פורם 2 נפתחמפורם2 אני רוצה להגיע לפעולה להלןpublic void FindText(string Text)TEXT זה הטקסט שרשום בטקסטבוקס בפורם 2עכשיו שעשיתי עשיתי עם קונסטרקטור בפורם2 לפורם1 מה שבעצם יצר לי עוד פורם1ואני רוצה שהוא יתייחס לפורם1 הראשון הבנתי שזה משהו עם PARENT מישהו יכול לעזור לי?תודה
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים לאחר שהצלחת לנסח את השאלה שלך בצורה הכי מבלבלת שניתן, אני אנסה לענותאתה למעשה מנסה להגיע לערך כלשהו שנמצא בטופס א' מתוך טופס ב'? (כשטופס א' הוא זה שיצא את ב')אם מדובר בערך שלא משתנה, ואתה צריך אותו רק בנקודה בה אתה יוצר את טופס ב', עדיף שתעביר לו אותו כפרמטר בקונסטרקטור שלואתה יכול ליצור event משלך שיחזיר string. טופס א' ירשם לאירוע, ובתוך ה handle יחזיר את המחרוזת המדוברת. בתוך טופס ב' הקריאה לאירוע תחזיר את הערך של המחרוזת.אפשרות נוספת, היא ליצור property בטופס ב' שמייצג את המחרוזת הזאת, לאחר מכן, בכל פעם שערך המחרוזת משתנה בתוך טופס א', אתה פונה לאותו property של טופס ב' ומעדכן אותו. כך למעשה יש לטופס ב' את הערך המעודכן בכל הזמן.בהתאם למצב ולדרישה שלך, תבחר את האפשרות שמתאימה לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.