פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים שלום לכולם!רציתילדעת איה לוח אמין יותר ומה כדאי לי לקנות אם אני בוחר אינטל או GIGABYTE בדגמים זהים, איזה יהיה יותר עדיף ואמין?תודה רבה לכולכם!
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים אין לאינטל ולג'יגבייט "דגמים זהים" . יש להם צ'יפסט שבהם הם משתמשים..מה המטרות מהלוח אם..? מתכנן OC..?בעיקרון לוחות אינטל ידועים באמינות שלהם (למרות שיש איזה מישהו פה בפורמים שהלכו לו שלוש לוחות של אינטל בשנה... לא זוכר מי זה היה..)..אבל גם ג'יגבייט לא "נופלת" מבחינת איכות..על איזה לוחות בדיוק מדובר..?
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר תודה על התשובה המהירה. אני רוצה ציפסט של אינטל P35, וראיתי שיש להם רק לוח אחד - DP35DP. ואני שואל אם איני מוצא לוח של GIGABYTE זהה לזה בתכונות ובאותו הצ'יפסט, ואני לא עושה OC, מה עדיף האם אינטל או GIGABYTE? על ASUS אני לא מדבר כי ראיתי שבזמן האחרון יש להם בעיות עם ה- BIOS. אז מה עדיף אינטל או GB? תודה רבה שוב ויום טוב!
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים על ASUS אני לא מדבר כי ראיתי שבזמן האחרון יש להם בעיות עם ה- BIOS.מאיפה הבאת את זה..??בכל מקרה, מה המחיר שדורשים ממך על הלוח של אינטל..?
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים הלוחות של אינטל הכי אמינים עם אחוז תקלות הנמוך ביותר , הלוחות של אינטל מומלצים למי שמחפש "סוס עבודה " (ללא OC)אגב , אין שום בעיות בלוחות של אסוס
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים אאה ועוד דבר ,בלוח הזה של אינטל אין כניסות (יציאות?) של PS2, לכן תהיה חייב להשיג גם עכבר וגם מקלדת USB....
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים הלוחות של אינטל הכי אמינים עם אחוז תקלות הנמוך ביותר , הלוחות של אינטל מומלצים למי שמחפש "סוס עבודה " (ללא OC)אגב , אין שום בעיות בלוחות של אסוסומה אם אני יגיד לך שרוב המחשבים שמגיעים אלינו בגלל שנשרף הלוח או בעיות אחרות שקשורות ללוח הם קשורות לאינטל?..אינטל לא מדגדגת את ג'יגה בייט מבחינת אמינות.. (לפי מה שאני ראיתי והניסיון שלי,יכול להיות שנסיון שלאחרים יצביע אחרת)מה כן..באמת מבחינת שרתים הבנתי שאינטל באמת נותנות אמינות גבוהה מאוד..אבל עדיין למחשב ביתי לך הג'יגה בייט
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר אני חושב שבאמת אלך על אינטל, מה גם שהיה לי פעם אינטל 5 שנים ועהד כמו סוס עבודה...לגבי ה- PS/2, באמת גם מזמן יש לי סט מקלדת + עכבר USB.תודה רבה בכל אופן לכולם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.