עבור לתוכן

מחשב עד 4500 שקלל למשחקים

Featured Replies

פורסם

טוב לאחר הקטן ניג'ס לי ת'שכל על מחשב רציתי את העזרה שלכם,רציתי לחכות עד ה "הנחלם",אך הוא לא רצההה...אז מה שרציתי מכם זה לבנות מחשב פשוט...שיחזיק את כח המשחקים כולל קרייסיס לעוד ככה שנה-שנתיים,כי אבא שלי יקנה לי בסוף השנה הזאתי או במחצית הראשונה של השנה הבאה אז רציתי מחשב שיחזיק עד אז ועוד קצת...הכי חשוב שיהיה מהיר איכותי,בעל ביצועים ושלא ייתקעע

שכחתי לציין שאני מתכנן לקנות אותו לקראת ינואר

אז ככה כמה דגשים

מעבד-מה שתרצו QUAD או DUAL CORE מסדרת הפנרין החדשה,תלוי מה נכנס בתקציב

לוח אם-שיתאים לו עם אפשרות לשים DDR 3 ואם יש גם לוח לתושבת של הנחלם שייצאאא מה טובב(אבל עוד פעם השאלה אם נכנס בתקציב)

זכרון-אני חושב על זה 2 ג'יגה בשתי סלוטים או 4 בארבע סלוטים

כרטיס מסך-לדעתי לוקח ממש הרבה תקציבב,הרבה בפורום אמרו לי קח X1950 PRO אבל השאלה שלי מתי יוצאים הכרטיסים החדשים עם הDX10 או שנהיה עם הכרטיס הזה או משהו אחר שתבחרו עד סוף השנה הבאה...תחליטו אתם מה יותר שווה מבחינה כלכלית....

דיסק קשיח-320 ג'יגה

מארז-משו יפה ומאוורר היטב..

קירור- לכל הסיפור(מעבד- לOC בינוני,זכרון,כרטיס מסך וכו',אבל אני מאמין שחוץ מהמעבד יש כבר קירור למארז עם כל המאווררים שנשים)

כל מה ששכחתי-ספק כוח וכו' תבנו אתם...

רק שכחתי לציין שישנה עדיפות לשדרג את המחשב הזה שנה הבאה,אבל לא בטוח,אז אם אפשר לשים חלקיםטיפה חזקים שיחזיקו לאורך זמן,או שעדיף לקנות את אותם חלקים לשדרוג שנה הבאה וככה לשים עכשיו חלקים פשוטים יותר,אבל שוב זה שיקול שלכם,אני לא משהו מבין בזה.כל הסיפור הזה כמובן לא מאמין שכל מה שאמרתי יהיה בתקציב-אתם בטח תגידו לי שזה לא יספיק,אז אתגידו לי על מה לוותר אם צריך,או שלא צריך,אם צריך לשדרג את התקציב תגידו לייי..

סליחה על השיגועעע

אני מודה לכם

ציון

פורסם

מאיזה איזור אתה?

פורסם

ציון - הצלחת לבלבל אותי לגמרי! אנא נסה לעשות קצת סדר בפוסט ע"י חלוקה לסעיפים למשל.

אין (ולא יהיו ככל הנראה) לוחות אם שתומכים גם ב-C2D/penryn וגם ב"נחלם" - יצאו איתו צ'יפסטים חדשים לגמרי.

גם לוחות DDR3 מאוד לא משתלמים כרגע.

בתקציב הזה לא יכנס C2Q יחד עם כרטיס HIGH END וממילא זה מיותר אם אתה מתכוון לשדרג בקרוב.

גם 4G זיכרון מיותר לחלוטין - מניסיון (ראה מפרט שלי למשל).

בתקציב שלך אין כל טעם לקחת מעבד חזק בסטוק כי אתה ממילא מתכנן OC כך שמעבד זול יתן ביצועים כמעט זהים ממילא וגם כך המעבדים היקרים לא נכנסים לך לתקציב. גם אין כל הגיון להשקיע הרבה על מעבד שאתה ממילא מתכוון לשדרג בקרוב.

מפרט שיחזיק שנתיים בקלות על OC בינוני ויתן תשתית מעולה לשדרג למרובעי ליבה אמיתיים (penryn) בשנה הבאה.

מעבד:

INTEL PENTIUM S775 2.0GHz(E2180) 800MHz/FSB 1MB - TRAY ¤466

לוח אם:

GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤566

כרטיס מסך:

GIGABYTE NVIDIA 8800GT 512MB,256BIT ¤1440

דיסק קשיח:

WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤379

צורב DVD:

SAMSUNG SG-S203B x20 SATA BLACK + SOFTWARE ¤168

זיכרון:

CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤437

מארז:

ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤736

קרור למעבד:

THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : TT-CL-P0310 ¤242

קרור למארז:

GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL ¤36

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט ¤117

מחיר סופי: ¤4587

המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il

אפשר כמובן לרדת במארז/ספק ולהשקיע על המעבד, אך כפי שהסברתי קודם - זה לא צעד חכם לדעתי, במיוחד כשעושים OC...

מארז/ספק איכותיים כמו הסונטה יחזיקו לך את המפרט הזה ואת השניים שאחריו ללא כל בעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים