עבור לתוכן

Escape From Paradise City הדיון

Featured Replies

פורסם

התחלתי לשחק טיפה במשחק(שעה+-) ואני חייב לציין שמודבר במשחק כיפי אחרי שמבינים את הרעיון (אני התחלתי להבין מערכת הקרבות קלה צריכים למצוא קבוצות קטנות של אויבים בהתחלה ואז לעבור לגדולים)

את הסרטון בהתחלה העברתי כך שאני לא בדיוק יודע מה העלילה ומה רמתה.. אבל הבנתי שאמשחקים סוכני nsa שונים (אני חושב שזה אותו אירגון של סם פישר)

העיקרון הוא לחסל כנופיות וטלהר את העיר על אזוריה השונים מכל מיני מרעין בישין...

קיצר תנסו ותחוו דעה

פורסם

מה העלילה של המשחק הזה ?

מה שמסקרן במשחק הזה הוא עירבוב הז'אנרים המעניין, בזמנו פתחתי דיון על הדמו ולא היתה הרבה היענות.

הנה ביקורת עליו - http://www.cheatcc.com/pc/rev/escapefromparadisecityreview.html

ציון 92!

פורסם
  • מחבר

גם אני לא בדיוק התלהבתי הדמו... הוא נראה יותר מדי מסובך וכו'

אבל דווקא שהתחלתי להיכנס יותר למשחק הבנתי שהוא לא כזה עמוק רק שיש מס' אפשרויות לבחירה בכל פעם(קשה להסביר שחקו ותיראו)

בקשר לשילוב סוגות(ג'אנרים) זה אכן יוצא די מרענן מין משחק פעולה ממבט על עם נגיעות של אסטרטגיה וrpg (מזכיר מאוד את freedom fighters) יש לציין שזה המשחק הראשון של המפתחת למחשב אחרי שני משחקי gba

העלילה ממה שהבנתי- סוכן nsa מגייס כמה פושטקים (ביינתים שיחקתי את הראשון שמופיע בדמו וברח לי השם שלו יש את אנג'ל ויש את בוריס- עד איפה שאני הגעתי (שלב 3) שלכל אחת מן הדמויוצ ישנם מס' מאפיינים שונים חוזק נשק כרזימה וכו' והסוכן קובאץ מנסה בעזרתכם לנקות את הרחובות מבוסים (ובדרך אפשר לשפר נשקים מאפיינים לקנות עזרה וכו')

קיצר שווה מבט

עריכה בקשר לביקורת לא הייתי מתלהב זה סך הכל אתר לא מי יודע והייתי מעדיף לחכות לביקורת נורמלית

פורסם

תאמינו או לא אבל אני הורדתי את הדמו, התקנתי, נכנסתי למשחק ואחרי מספר דקות יצאתי ועשיתי Uninstall במהירות האור.

למה? כי הלוואי והמשחק הזה היה מאכזב, הוא הרבה יותר גרוע מזה. זו דעתי אבל שכל אחד יעשה את השיקולים שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים