פורסם 2002 בינואר 2223 שנים אנשים ...... תנו לבן אדם להתלהב מה קרה ? יש פה משהו שלא ישמח למראה כרטים מסך חדש ומצוחצך? או אולי אתם מקנאים : שיתחדש ..... חוץ מזה יש לו בדיוק 4 חודשים להנות ממנו עד בואו של GeForce4
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים מחבר אנשים ...... תנו לבן אדם להתלהב מה קרה ? יש פה משהו שלא ישמח למראה כרטים מסך חדש ומצוחצך? או אולי אתם מקנאים : שיתחדש ..... חוץ מזה יש לו בדיוק 4 חודשים להנות ממנו עד בואו של GeForce4 תודה. למה? כי עד עכשיו חייתי אם ge force 2 mx של Powercolor ולפני זה עם ati rage fury pro/xpert 2000 32 mb 128 bit מצד שני אתה יכול פשוט להגיד דרעק. אז אמרתי, אני חייב כרטיס חדש, רציתי לקנות את הradeon 8500 אבל אין בארץ של ati, אז רציתי לקנות באמת את הti-200 אבל אז, פתאום גיליתי שיש לי מספיק כסף לti-500. אז מה, אני לא יקנה?
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים בחירה ממש לא נכונה כמו שאמרו לך אפילו אם יש לך מספיק כסף זה עוד 700 שקל בלי תוספת משמעותית של ביצועיםב 700 שקל אתה יודע כמה דברים אתה יכול לקנות למשל חלק חשוב זיכרון!!!!!!!! או שפשוט הייתה שומר את ה 700 וחוסך למשהו אחרפעם הבאה תעשה בחירות מוצלחות יותר :'(
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים תתחדש.....!!!!!!ולכל הקנאים, הבחירה מצויינת !!! אם יש לו כסף אז מה הבעיות שלכם ? הוא עשה בחירה טובה מאודאל תתן להם להרוס לך ...
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים בחירה ממש לא נכונה כמו שאמרו לך אפילו אם יש לך מספיק כסף זה עוד 700 שקל בלי תוספת משמעותית של ביצועיםב 700 שקל אתה יודע כמה דברים אתה יכול לקנות למשל חלק חשוב זיכרון!!!!!!!! או שפשוט הייתה שומר את ה 700 וחוסך למשהו אחרפעם הבאה תעשה בחירות מוצלחות יותר :'(אחי ....אתה לא מבין כלום מהחיים שלך!אם אתה משתמש ב WORD אז באמת לא תראה הבדל בביצועים!.1אבל אם הוא משחק סימולטורים הם דורשים את הכרטיס הכי חזק שיש וזה גם לא תמיד מספיק..2 כרטיס מסך מעולה שווה ערך להחלפת מעבד או מערכת ישנה אז יש גם חיסכון בצידו.3.אתה תשחק [glow=red, 2, 300]חזרה לטירה הנצית ב 800x600והוא יהנה מ 1600X1200 [/glow]אז שב בשקט ותתבאס 8)
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים בחירה ממש לא נכונה כמו שאמרו לך אפילו אם יש לך מספיק כסף זה עוד 700 שקל בלי תוספת משמעותית של ביצועיםב 700 שקל אתה יודע כמה דברים אתה יכול לקנות למשל חלק חשוב זיכרון!!!!!!!! או שפשוט הייתה שומר את ה 700 וחוסך למשהו אחרפעם הבאה תעשה בחירות מוצלחות יותר :'(אחי ....אתה לא מבין כלום מהחיים שלך!אם אתה משתמש ב WORD אז באמת לא תראה הבדל בביצועים!.1אבל אם הוא משחק סימולטורים הם דורשים את הכרטיס הכי חזק שיש וזה גם לא תמיד מספיק..2 כרטיס מסך מעולה שווה ערך להחלפת מעבד או מערכת ישנה אז יש גם חיסכון בצידו.3.אתה תשחק [glow=red, 2, 300]חזרה לטירה הנצית ב 800x600והוא יהנה מ 1600X1200 [/glow]אז שב בשקט ותתבאס 8)משחק נהדר!!!דרך אגב המשחק ב-640X480 ו32BIT וRIVA TNT2 לא פחות מהנה ודינמי.
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים אתה כותב מנסיון? ... הא ... גם על מסך מונוכרום .... ואז הוא יהיה יותר דינאמי ... הכל בירוק ושחור מגניב! חבל שאין רזולוציה יותר נמוכה.
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים מה קורה אחים שלי? YOAV9 רצה להשקיע בכרטיס מסך מעולה אבל יקר אז זאת בעיה שלו. אז אל תקנאו כי הוא שילם הרבה מאוד עליו
פורסם 2002 בינואר 2223 שנים מה קורה אחים שלי? YOAV9 רצה להשקיע בכרטיס מסך מעולה אבל יקר אז זאת בעיה שלו. אז אל תקנאו כי הוא שילם הרבה מאוד עליו אני גם מקנא בו וגם מאחל לו הנאה רבה. ("כרטיס מסך חדש זה באמת כיף")
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.