עבור לתוכן

GTA:SA - "The Godfather"

Featured Replies

פורסם

אז ככה, כמו שכולם מכירים - יש משחק שקוריאם לו GTA:SA.

למשחק הזה יצא גרסת מולטי שבעיקרון הפכה לגרסה של "Deathmatching" משעמם. :nixweiss:

הסרבר הזה שונה, הסרבר הזה הוא סרבר Roleplaying.

בעיקרון פה אתם ממציאים לעצמכם דמות וחיים אותה: כל החלטה קטנה שלכם יכולה להשפיע על אופי העיר בעוד כמה ימים, אפקט הפרפר.

יש לסרבר כמה חוקים, הוא מתנהל בצורה קפדנית לרמת Roleplaying גבוהה - ככה שאם פתאום תגידו בצ'אט הרגיל "LOL"... כנראה שתקבלו קיק ואזהרה.

אתם הדמות שלכם, אתם לא מישהו שיושב ליד מחשב - זה מה שהסרבר הזה מנסה לעשות.

-- כרגע, אגב, יש קצת משתמשים [8-10] ובערב בערך 30-40, זה בגלל שהיו בעיות בגרסה הקודמת ועכשיו הם מוציאים סקריפט חדש לסרבר עם המון המון אפשרויות חדשות, ובגלל שהסקריפט לא גמור - המון שחקנים לא נכנסים ומחכים חודש-חודשיים עד שהוא יהיה גמור. ---

יש כמובן אירגונים:

ארגונים אזרחיים:

המשטרה

ה-FBI

מכבי האש

שירות בתי חולים

מוניות

הצבא

ארגוני פשע מאורגן:

La Costa Nostra

The Russian Mafia

The Yakuza

כנופיות:

The Bloods

The Crips

La eMe

Hell Angels

בקרוב בסקריפט החדש:

ארגוניים עסקיים:

Real Estate

Motors

[ועוד..]

בסקריפט הזה אפשר לשחק, ויהיה לכם כיף לשחק בו - אבל הסקריפט הבא פשוט מהפכני.

למשל, בסקריפט הבא יהיו שפות:

אם אתם יפניים, תוכלו לדבר יפנית [בעזרת פקודה], מי שלא מדבר יפנית: מה שתאמרו יופיע לו בג'יבריש עד שהוא ילמד את השפה.

זה פשוט גדול מדי בשביל להכנס לת'רד הזה, אבל הנה המידע על השרת:

פורום רשמי: http://randombrando.com/gta_forum/

^ תרשמו, תכנסו ל "Newbie help" ויש שם הסברים על הכל. עכשיו, זה חשוב, אם לא תכנסו ותחשבו "אה, סה"כ סתם עזרה מטומטמת" - קרוב לבדי שתתקעו כשתתחילו את המשחק ולא תדעו מה לעשות.

האיפי של הסרבר: 38.113.64.130:1111

הסיסמא: g0df4th3rp4ss

המולטי של סאן אנדרס: www.sa-mp.com

^ תורידו את הקליינט הכי חדש [2.2R]

כשאתם נכנסים למשחק [תסתכלו בקליינט של SA-MP, יש שם מקום לשם] השם שלכם צריך להיות Firstname_Lastname, חשוב שהוא יהיה בפורמאט הזה.

כרגע ההרשמה היא דרך המשחק [פקודה של /register]

הדבר הזה מיועד לאנשים שיודעים אנגלית, שיש להם ראש פתוח , שנמאס להם ממשחקים ממוחזרים, שבא להם משהו חדש, שאוהבים כיף ושרוצים להתנסות במשהו חדש וטוב.

בגלל כמות הפקודות אני בטוח שחלק מכם יחשוב "מה זה לעזאזל" בהתחלה, אבל מתרגלים תוך יום-יומיים.

עזרה לגבי הפקודות:

/help

שם יהיו לכם הרוב, ואם אתם רוצים לדעת איך בדיוק עובדת פקודה.. הפורמאט שלה: פשוט תרשמו את הפקודה בלי שום דבר אחר ותלחצו אנטר, הפורמאט יופיע לבד.

:smile1:

השם שלי במשחק הוא Makoto_Katsuki

פורסם

www.cs-rp.co.il/forum

קהילה ישראלית שיש לה RP

בהצלחה

פורסם

איך מפעילים? :nixweiss:

פורסם

יש עוד מלא קהילות כאלה בעולם.

איך מפעילים? :nixweiss:

קודם תתקים את SAMP, ותפעיל את התוכנה.

פורסם

רק לי יש בעיות עם זה? אני מתחבר לשרת והמשחק קופא ועושה לי קול של הודעת שגיאה. (ואני לא יכול להראות את ההודעה כי היא מאחורי המסך של המסך)

צריך משהו לפני שמתחברים? נרשמתי לפורום, אבל בתור משתמש אחר ולא ע"י Firstname_Lastname.

פורסם
  • מחבר

בומר, אישרת את הכל דרך הפיירוואל? המשחק בד"כ קופא בגלל שאין לך הרשאות.

לפורום ולמשחק זה משהו שונה: תסתכל בקליינט עצמו של SA-MP, יש שם מקום לשם. שם תרשום את השם שלך כ-Firstname_Lastname, אבל תדאג שזה יהיה משהו אמריקאי \ איטלקי \ אפרו אמריקאני \ יפני - לא "Bar_Cohen" .

פורסם

אתם יכולים להציג תמונות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים