עבור לתוכן

חברה יש לי בעיה רצינית בoverclock -ספק s&m מזייפת?(ערוך)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם...

אז ככה..עשיתי oc למעבד למספר תדרים כבר(אפשר לראות מכמות הנושאים שפתחתי ;)) אבל משהו פשוט מוזר.. את היציבות אני בודק באמצעות התוכנה s&m...

ועם 1.4 וולט למעבד ו1.9 לזיכרונות - תמיד קיבלתי יציבות עם s&m.. על 3.0..

ומדי פעם אני מקבל הודעה ש-test interrupted at 12.3v

והוולטים משתנים בצורה רנדומלית באיזור ה-12..

מה זה אומר? אני צריך עצה ממבינים בנושא ובתוכנה..

ולפעמים זה כן עובר..

עריכה:

מדוע בבדיקת מאמץ כשהמעבד מגיע ל65-66 המחשב מרסט? המעבד הזה לא אמור להיות עמיד בטמפ גבוהה מ70?

בנוסף- רק בבדיקת tat אני מגיע לטמפ האלה... בs&m הוא מגרד את ה60.. האם לא להחשיב את tat כבדיקה ריאלית?

פורסם

שמע אחי אין לי מושג למה המחשב עושה לך ריסטארט כאילו זה בדוק בגלל התחממות יתר אבל כולה 66 מעלות אז לא הגיוני תשמע אני הרגע סיימתי לייצב את ה-E6600 שלי ב3.3 GHZ עם תוספת מתח של 0.0500V בגשר הצפוני אני עומד על 1.35V והFSB VTT VOLTAGE עומד על 12% עכשיו הזכרונות שלי עובדים על TIMING של

5-4-4-12 על 1T וכאשר המעבד עובד של 100% במשך שעתיים שלוש הוא מטווח טמפרטורה של 67-75 מעלות ואני עובד על STOCK אז ניראה לי זה המקסימום שאפשר עם STOCK.

עכשיו עם TAT אל תעבוד תוריד את הגרסה האחרונה של CORE TEMP וזה יהיה מדד הטמפטורה שלך ותעביד את המעבד עם ORTHOS תוכנה מעולה שבודקת גם זיכרונות וגם מעבד עכשיו כדי להיות בטוח שהמעבד יציב תריץ את ORTHOS כ7 שעות אבל אין לזה כזו חשיבות אז אתה יכול בין 3 ל7 ואם זה עמיד תתחיל לשחק עם המתחים כי יש מצב שהקצבת יותר מידי מתח כי כאשר אני הגעתי ל-3 GHZ אני הייתי עם מתח רגיל ללא שינוי כלומר DEFAULT VOLTAGE ככה שזו בין האפשרויות היחידות...

מקווה שעזרתי!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים