פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים שאלה די טריויאלית אבל ממש ממש מעצבנת.... רשמתי את הקוד הבא: if ( choice <1 || choice > 7 )System.out.println (+frstNum +scndNum +choice +"illegal action code"); עכשיו מה שמרגיז פה זה שהוא בתנאי במקום להדפיס לי את 3 המספרים ולהוסיף הערה לידם הוא סוכם לי אותם ואז רושם את ההערה (illegal action code) שרשמתי.... למה ???? בדקתי באתר של SUN ולמרות זאת אני משוכנע שעשיתי הכל נכון.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים System.out.println (frstNum+" "+scndNum+" "+choice+"illegal action code");או ככה:System.out.printf("%d %d %d illegal action code \n",frstNum,scndNum,choice);
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים 1) %d מציין שאתה אמור להדפיס מספר.2)System.out.println ("" + frstNum+scndNum+choice+"illegal action code");יש עוד מלא אפשרויות(לדוגמא - להמיר את זה לSTRING ידנית ואז לשרשר את המחרוזות החדשות שנוצרו).
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מחבר הבנתי אותך אחי ;D.... ואיך אני ממיר את זה למחרוזת ? (אגב שכחתי להודות לך על העזרה בלינארית.. למרות שיש לי שאלה שאני אשאל בכללי בערב )
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים Integer.parseInt(frstNum).toString()לדוגמא. אולי יש CTOR ל String שמקבל int.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.