עבור לתוכן

בעיה במתאם 1394-אפילו במעבדה לא הצליחו לתקן לי...

Featured Replies

פורסם

בכל פעם שאני מדליק את המחשב או עושה RESTART מופיעה לי השורה הזאת:

1394GUID are invalid in both CMOS and Flash

Press F1 to Resume

ואז אני יכול להכנס:

bios, boot menu או ללחוץ אפ-1 ואז עולה המחשב.

הבעיה נוצרה כשבטעות ניתקתי תכבל של המתאם מהלוח -אם וחיברתי מחדש ונכון אבל לא עזר, עידכנתי ביוס וחיברתי מחדש וכלום לא עזר....

במנהל ההתקנים מופיעה לי סימן קריאה ליד מתאם 1394 וניסיתי למצוא תדריבר ואין.

וזה מזה משגע אותי :kopfpatsch: יש לכם פתרון?

תודה לכל העוזרים מראש!

[attachment deleted by admin]

פורסם

אחריות יש?

פורסם
  • מחבר

יש אחריות המחשב חדש סה"כ חצי שנה בערך ולא נראה לי שמשהו נדפק או נשבר פשוט צריך להוריד איזה דריבר נראה לי..

חיפשתי באתר של הלוח-אם ואין.

בתכלס אני לא צריך תמתאם הזה אין לי כל שימוש בו אבל הבעיות שהוא עושה לי פשוט בלבול ביצים אחד גדול.

פורסם

אם הוא רושם הודעה בביוס אז זה לא צריך ליהיות קשור בדרייבר.

פורסם

בעיה נפוצה בלוחות אם של אסרוק, יש פה פתרון בנוגע ללוח 939 דומה, תראה אולי זה יעזור גם לך: http://my.ocworkbench.com/bbs/showthread.php?t=41766

I'm getting a "1394 GUID not valid in both CMOS and Flash, press F1 to load default values and continue" message, followed by a CMOS checksum error. How can I fix this?

This seems to be the result of losing the 1394/firewire MAC address after a bios flash. To repair it, you will need to extract this to a floppy and boot into pure DOS. Type the following and replace the xx's with the number located on a sticker, just under the floppy connector:

A:/fwguid.exe c xxxxxxxxxxxx

If you are successful, then you should get something like:

MAC ID:XXXXXXXXXXXX SUM: XX

Write MAC function call OK.

If the same happens to your LAN port's MAC address, then this can be used in the same way. Using 12 digit the number located on the white sticker, on the purple parallel port, type this instead:

A:/mac.exe c xxxxxxxxxxxx

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני כבר מנסה את זה רק שלא הבנתי תשורה הזאת:

Type the following and replace the xx's with the number located on a sticker, just under the floppy connector:

במה אני צריך להחליף תXX???[br]פורסם בתאריך: 3.11.2007 בשעה 12:41:46

זהו תודה רבה לכל מי שעזר ובמיוחד ל Vatos-Locos אתה הגבר הבעיה הזאת מזה שיגעה אותי...

תודה רבה...

פורסם

אני חושב שמדובר על המדבקה הצהובה שבתמונה הזאת (שים לב לחץ האדום למטה):

asrockstickerhq4.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים