פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים BROTHERS IN ARMS.כן, זו החברה שעשתה את היטמן ובעיקר את FREEDOM FIGHTERS (אחד המשחקים האהובים עליי ביותר מאז ומעולם).
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים Ubisoft מיצרת בין היתר הרבה פורטים גרועים למחשב ולWII לדוגמה הם עשו תפורט לRE4 ולDNC 3 למחשב ועשו הרבה פורטים מסריחים לWII יש להם גם תמסחור של רימן והרבה משחקים אחרים Beyond Good & Evil ו Prince of Persiaנוצרו לפני המסחור שלהם וAC לדעתי ניראה כמו Prince of Persia על סטרואידים ולא משהו באמת חדשני כמו שהרבה חושבים
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים Ubisoft מיצרת בין היתר הרבה פורטים גרועים למחשב ולWII לדוגמה הם עשו תפורט לRE4 ולDNC 3 למחשב ועשו הרבה פורטים מסריחים לWII יש להם גם תמסחור של רימן והרבה משחקים אחרים Beyond Good & Evil ו Prince of Persiaנוצרו לפני המסחור שלהם וAC לדעתי ניראה כמו Prince of Persia על סטרואידים ולא משהו באמת חדשני כמו שהרבה חושבים א. די לדחוף את הWII לכל מקוםב. פורט לא אמור להיות טוב לכן הוא נקרא פורטג.ריימן רביד ראביטס שולט וזה ממש לא מסחורד.AC חדשניה.אתה מתייחס ליוביסופט כמכלוליש מונטריאול שמפתחת (יש עוד הרבה קבוצות פיתוח)ויש את יוביסופט עצמה שרק משווקתקאפיש?עכשיו אני לא הולך לבדוק את זה אבל אני לא בטוח שכל המשחקים שהזכרת הם בכלל פיתוח של יוביסופט
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים אני מאוד מקווה שהיא תמשיך להפסיד אני מעדיף חברות צד שלישי כמו קאפקום\נאמקו\קואנמי וכו על פני חברות כמו EA והובי סופט שמבחינתי יכולות לפשוט את הרגל ולתת מקום לחברות האיכותיות בקיצור קונסולות.אני לא מבין מה לך ולדיון על משחקי מחשב בכלל.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים הובי עושה גם הרבה פורטים למחשב ופורט לא חייב להיות גרוע וחוץ מיזה הם מפתחים לכולם והמון מה שהרבה פעמים פוגע באיכות של המשחק
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים תגדיר הרבה, 3 זה ממש לא הרבה.כל חברה גדולה מוציאה משחקי MULTI PLATFORM כי זה הכי רווחי ויוביסופט לא יוצאת דופן בעניין הזה.
פורסם 2007 בנובמבר 618 שנים הובי עושה גם הרבה פורטים למחשב ופורט לא חייב להיות גרוע וחוץ מיזה הם מפתחים לכולם והמון מה שהרבה פעמים פוגע באיכות של המשחק א. זה יובי או יוביסופטאולי יש לך שגיאות כתיב במילים בעברית אבל אפילו לתרגם הברות אתה לא יודע?ב.כן פורט חייב להיות גרוע כי ככה זה פורטפורט זו הדרך להעביר משחק פלטפורמה בכמעט 0 זמן פיתוח (לרוב רק כדי לשנות את השליטה ואת התפריטים)אם אתה מתחיל כבר לעשות אופטימזציה למחשב במקום להסתפק בקוד המתורגם זה כבר לא נקרא פורט
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.