עבור לתוכן

משחקי מחשב - לאן?

Featured Replies

פורסם

אני אוהב משחקי מרוצים שטכלס אין מה לפתח, מה שאכפת לי זה שיצרו משחק ארוך שלא ב6 שעות גומרים אותו.

אבל הזאנר שאני הכי אוהב או RTS בסגנון של ג'נרל ורד אלרט, לא מעניין אותי גרפיקה גם ככה אני משחק בהגדרות

רק אם המשחק עובד לאט.

בז'אנר הזה אני מאמין שלא מיצאו ולא ימצאו, תמיד יש מה לפתח, יחידות חדשות צבאות נוספים, בנינים נוספים כל הזמן אפשר לפתח.

היה אפשר לגמור אותו בגרפיקה של רד אלרט 2, ומשם לפתח רק את הסיפור, לעשות משוה כמו שעושים במשחקי מרוצים של היום

פשוט להוסיף שידרוגים חדשים, רק שבשונה מהם כאן אפשר להוסיף עלילה חדשה לגמרי, שלבים חדשים. ואפשר לשלב גם FPS

בהם בשלבים שבהם יש לך שני צלפים, וחייל על שמפוצץ הכל, אפשר אפילו ליצור בינה דינמית שתפסיק לתקוף בשיטה אחת, אלא תיצור מתקפות

שקשה לעצור. אבל לא כל הזמן הולכים על הזאנר של הFPS והRPG, שלדעתי

יש להם מה להציע אבל הולכים על אותו כיוון, בRPG במקום ללכת אולי על משוה עתידני הולכים על פנטזיה שנשבר ממנה.

• תגובות 83
  • צפיות 7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תפסיק לדחוף את ה - WII לדיון על משחקי מחשב, נמאס.

הכותרת זה-

חוסר התלהבות ממשחקים

ושיבחתי גם את HL2

וחוץ מיזה אני מדבר על משחקים שמחדשים בלי קשר לחומרה

יש לך דוגמאות שיכולות לעזור לפותח הדיון ?אז בבקשה תעזור לו

אני פשוט חושב שמשחקי המחשב בזמן האחרון מאכזבים

למעשה לא זכור לי הרבה משחקים שאהבתי במחשב מאז HL2 ו"פחד" וחבל שככה

אבל זה המצב

אולי GOW יהיה מעניין

פורסם

אני מצטרף לעניין ההייפ. זה ממש נכון, עם אתרים כמו GameTrailers שכל היום מביאים סרטונים ממשחקים..

וזה ש-EA הפכו למין סוג של מייקרוסופט למשחקים השוק כבר לא פונה לגיימרים של פעם, שאני רואה את עצמי כאחד שנמנה עליהם.

היום באים לך EA ומחליטים לקחת סדרה ולהפוך אותה למשהו שכל ילד אמריקאי ממוצע ואידיוט בן 15 יכול להתחבר אליו ב-20 שניות.

אין לך את העלילות המורכבות, המשחקיות יוצאת הדופן ושבירת הגבולות של פעם. פשוט להוציא משחק לא מלוטש שנה אחרי שנה, כשכל מה שהתחדש זה קצת גרפיקה או פיזיקה או אפילו כלום. חוץ ממשחקים כמו קרייסיס, שהם פשוט בשביל לקבל מכה מהגרפיקה והפיזיקה, אבל שוב, לא מהמשחקיות.

האמת שבדיוק קניתי Orange Box, וקראתי כמה ביקורות על פורטל שלא נתנו לו ציון גבוה כמו שאר המשחקים בקופסא, ובגלל ירידת ההייפ הזו נהניתי ממנו כמו שבכלל לא ציפיתי שאהנה, וסיימתי אותו עם חיוך ענק. אולי הציונים הנמוכים הם בגלל ההייפ ש-Valve יצרה סביבו, כי אחרי הכל Episode Two מצוין אבל המשחקיות,העולם והעלילה מוכרים לנו. פורטל היה חדש לגמרי והטריילרים היו גאוניים, כל ההייפ שהיה סביבו גרם למבקרים להתלהב והציונים היו יחסית פושרים לעומת שאר הקופסה כי הם סוג של התאכזבו.

אפשר להגיד על כל שטף המידע האינסופי שיש היום על משחקים באתרים כמו IGN, גיימספוט ואפילו ערימות המדיה ב-GameTrailers שהסקרנות הרגה את החתול, הבעיה שהחתול במקרה הזה הוא יצר ההנאה שלנו מהפתעות טובות.

פורסם

אני התחלתי את דרכי כגיימר בגיל 9 (המשחק הראשון ששוה איזכור היה יומו של הטנטקל שאחותי קנתה לי). מגיל 13 כבר נכנסתי לזה יותר רציני והייתי מתחיל לברר על משחקים באינטרנט צב. היום אני בן 22.

עד לפני שנתיים עוד היו משחקים שהיו מלהיבים או כאלה שחיכיתי להם בטירוף... אם רק היה לכם מושג כמה שעות ללא שינה העברתי בציפייה לטרייבס 2 בזמנו, שבסוף למרות הבאגים היה משחק הרשת המהנה ביותר ששיחקתי בו עד היום.

בשנה האחרונה האפטיות שלי למשחקים הפכה גדולה יותר ובעצם מאז ביושוק שהיה איזה ניצוץ מההתלהבות של פעם, לא מצאתי משחק אחד לרפואה ששווה את הציפייה שלי (או את הויזה שלי, במיוחד במחיר מלא). גם לכם זה קורה? או קרה? זה די מבאס אותי, גיימינג זה אחד התחביבים הכי גדולים שלי ופתאום להגיע להבנה כזאת זה לא פשוט בשביל גיימר כמוני.

אולי זו אשמת התעשייה שממחזרת ומקשה למצוא משחקים שמשאירים חותם: משחקים ממש עצובים, מצחיקים כמו GIANTS או מפחידים כמו SYSTEM SHOCK2 (שהיה גם בעל הדיבוב הטוב ביותר אי פעם לדעתי)

אולי זה אני שהזדקנתי וקשה להלהיב אותי כמו פעם כי כבר יש לי דרישות מעבר לפיצוץ מדליק וכוסית מפורטת (מה אתם רוצים? אני מהדור שגדל עם החזה של לארה, תרתי משמע)...

מה איתכם? דעה שונה? מזדהים? אההה וסתם מסקרנות - ממתי אתם התחלתם להיות גיימרים?

נ.ב.

למרבה הפלא דווקא קרייסיס (למרות שעד הדמו תמיד פיהקתי ממנו בפרומואים) נתן לי קצת תקווה כי זו המשחקיות המלטושת של פאר-קריי עם אלמנטים עתידיים ויש פוטנציאל לעלילה שהיא יחסית מעניינת למרבה הפלא.

מאז Mafia

אף משחק לא גרם לי התלהבות,אפילו לא קלה.

חוץ מקרייסיס למען האמת שהוא בסדר

פורסם

אני מצטרף לעניין ההייפ. זה ממש נכון, עם אתרים כמו GameTrailers שכל היום מביאים סרטונים ממשחקים..

וזה ש-EA הפכו למין סוג של מייקרוסופט למשחקים השוק כבר לא פונה לגיימרים של פעם, שאני רואה את עצמי כאחד שנמנה עליהם.

היום באים לך EA ומחליטים לקחת סדרה ולהפוך אותה למשהו שכל ילד אמריקאי ממוצע ואידיוט בן 15 יכול להתחבר אליו ב-20 שניות.

אין לך את העלילות המורכבות, המשחקיות יוצאת הדופן ושבירת הגבולות של פעם. פשוט להוציא משחק לא מלוטש שנה אחרי שנה, כשכל מה שהתחדש זה קצת גרפיקה או פיזיקה או אפילו כלום. חוץ ממשחקים כמו קרייסיס, שהם פשוט בשביל לקבל מכה מהגרפיקה והפיזיקה, אבל שוב, לא מהמשחקיות.

האמת שבדיוק קניתי Orange Box, וקראתי כמה ביקורות על פורטל שלא נתנו לו ציון גבוה כמו שאר המשחקים בקופסא, ובגלל ירידת ההייפ הזו נהניתי ממנו כמו שבכלל לא ציפיתי שאהנה, וסיימתי אותו עם חיוך ענק. אולי הציונים הנמוכים הם בגלל ההייפ ש-Valve יצרה סביבו, כי אחרי הכל Episode Two מצוין אבל המשחקיות,העולם והעלילה מוכרים לנו. פורטל היה חדש לגמרי והטריילרים היו גאוניים, כל ההייפ שהיה סביבו גרם למבקרים להתלהב והציונים היו יחסית פושרים לעומת שאר הקופסה כי הם סוג של התאכזבו.

אפשר להגיד על כל שטף המידע האינסופי שיש היום על משחקים באתרים כמו IGN, גיימספוט ואפילו ערימות המדיה ב-GameTrailers שהסקרנות הרגה את החתול, הבעיה שהחתול במקרה הזה הוא יצר ההנאה שלנו מהפתעות טובות.

אני לא רואה את זה ככה בדיוק

אני רואה תמונה שיש המון משחקים בינונים וגרועים וקצת משחקים טובים ומעולים

ולפעמים קשה לימצוא תמשחקים הטובים

אתה יכול לקחת מחשב או כל קונסולה שאתה רוצה ולבדוק מה אחוז המשחקים שמקבלים פחות מי 80

בציון

ולגלות שרוב המשחקים ככה

יש גם המון פורטים גרועים מה שלא עוזר לנו

וזה קורה בגלל המון מסחור וחבל

פורסם

זו גם חלק מהבעיה ,הטיזרים,טריילרים,פרסומות,כתבות ובקיצור ההייפ יוצר מין סוג של עננה שמסתירה משחקים עלומי שם שלא אחת מתגלים כמעולים.

עד היום זכיתי להנות מכמה יציאות אנונימיות כאלה שהביקורות היו בינוניות ,לא ידעתי עליהם בכלל אבל המשחק והעלילה שם סחפו אותי.דוגמאות:

Condemned: Criminal Origins

Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

שאגב,שניהם יצאו באפריל 2006

כן ירבו :xyxthumbs:

פורסם

דווקא היו להם ביקורות די טובות, ממוצע של כמעט 80.

פורסם

אכן.התכוונתי לזה שהייתי נותן להם הרבה יותר.

שים לב שכמה מבקרים (שלדעתי בכלל לא סיימו את המשחקים הללו) נתנו ציונים באיזור ה50-60

אבל מי מתייחס אליהם ובמיוחד ל PC Gamer הליצנים שמנסים להיות הכי מחמירים בענף

http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/callofcthulhudarkcornersoftheearth?q=Call%20of%20Cthulhu

פורסם

עוד דבר ששמתי לב אליו שמשחקים עם יותר הייפ לפעמים מקבלים ציונים גבוהים יותר ממה שמגיע להם ופחות מתמקדים בחסרונות שלהם לעומת משחקים פחות מוכרים.

דוגמא טובה לכך היא NWN 2.

פורסם

משום שכנראה חבוי איזה אינטרס בין אתרי הביקורות הגדולים לבין המפיצות הגדולות (EA UBISOFT וקולגותיהן ),אינטרס שאני לא יודע להצביע עליו במדויק.

פורסם

אתם מדברים על אכזבה כתוצאה מהייפ אבל זה לא תמיד הבעיה...

העניין אצלי זה שאין יותר משחקים חדשניים (גם המשחקים החדשניים כבר לא חדשניים... כי שיחקתי בהם כבר) ואפילו משחקים שאהבתי מאוד בעבר אני לא יכול להביא את עצמי לסיים אותם שוב..

אני (ואני בטוח שעוד הרבה אנשים כמוני) מחכים לראות את החידוש הבא במשחקים (ולא,עלילה גרפיקה שליטה (WII) וסאונד לא נכללים שמה) למשל מה שכל כך תופס אותי למשל בASSASINS CREED זה התנועה החופשית באמת שאין שום דבר דומה לה בשום משחק אחר... המפתחים סוף סוף הופכים את המשחקים להרבה יותר דינאמיים (למשל מקומות הטיפוס הם לא תוכנתו ע"י סוגים שונים של קירות אלה בצורה דינאמית ע"י המשחק עצמו... המנוע מקבל מפה מסויימת ומוצא בה את מקומות הטיפוס והקפיצה האפשריים... כדי לתכנת דבר כזה ידנית צריך המון המון זמן ותמיד יהיו באגים או מקומות שפיספסו בדברים האלה... והם גם מביאים עלילה דיי חדשה שלא ראו במשחק אחר (למרות שזה עניין שולי)

גם אני מסכים שהSINGLEPLAYER דיי מת אבל אי אפשר למשל להעביר עלילה או למשל משימות במשחקי FPS בלי בוטים מסוג כלשהו וצריך לזכור שזמינות של שחקנים עם PING נורמלי לא תמיד גבוהה ובלי אנשים בעתם אתה לא יכול לשחק במשחק (אם אין בוטים בכלל)

פורסם

אם אתה רוצה כיף - Team Fortress 2.

פורסם

אותי כל משחק מרגש באותה מידה, רק שאם יש לו גרפיקה או גיימפליי גרועים, אני נוטש את המשחק. (**בעיקר**)

פורסם

נראה כאילו בזמן האחרון למפתחי המשחקים נגמרו הרעיונות, הם פשוט זורקים עלינו זבל אחר זבל.

מכול הג'אנק שיצא בזמן האחרון, המשחקים היחידים שבאמת גרמו לי לשחק מההתחלה עד הסוף זה BioShock ו PERSONA 3 ל PS2.

פורסם

Condemned: Criminal Origins? השקה אנונימית טחחחח.

המשחק הזה פורסם בכל חור, ליט' ולא סתם אלא הצוות שיצר את FEAR, וזה היה משחק "השקה" אפשר להגיד ל360.

The Call of Cthulhu צריכים להעלות על המוקד את מי שהיה אחראי לבזיון הזה, זה העיבוד הכי גרוע לספר(וזה שזה עוקב אחרי הסרט האיום לא פחות, זה לא תרוץ), לאבקרופט מתהפך בקברו על כזה חטא. העלילה מעוברת ברמה שתגרום לילד מוגנולואיד, ולא סתם מונגולואיד אלא גם תימני בנוסף על כך בן 7 להגיד מה זה החרא הזה, 80% מהספר(ואיזה ספר אפשר לחשוב, TCoC זה סיפור קצר, מילא אם הסרט\משחק היה נכלל כcthulhu mythos עוד היה אפשר להגיד מילא, אז קשקשו את זה, אבל גם זה לא) לא נמצא שמה.

הביצוע הטכני איום, גראפיקה איומה, 50 אלף באגים גראפיים, Voice Over איום, ואיום אפילו לא מתאר את זה, דיבוב בהפקה של הערוץ הציבורי הרוסי לאנימה יפנית ישמע אמין יותר.

אם יש דבר אחד יותר מפליא מזה שמישהו הרשה להם להשיק את המשחק הזה זאת העובדה שהמשחק הזה קיבל 7.9 בGame Spot, המבקר כנראה באמת קרא את הנקרומיקון והשתגע...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים