פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים יש לי צורב LG GSA-4163B והמגש שלו נדפק לי. הצורב מנסה לפתוח אותו, אבל לא מצליח. המנורה מהבהבת בטירוף בינתיים שהוא מנסה לפתוח את המגש. אפשר לפתוח אותו רק אם דוחפים סיכה לחור המתאים כשהמנורה מהבהבת. רק אז הוא מצליח לשחרר את המגש ולהוציא אותו. יש דרך לתקן את זה? או שהדרך היחידה היא לקנות צורב חדש? זה פשוט מעצבן בטירוף (וגם אני כל הזמן מאבד את הסיכה המ****ת הזאת )
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אין מדריך איך לתקן את זה, אם אין לך אחריות ויש לך קצת גישה טכנית תנסה לפתוח אותו בעדינות בלי להרוס משהו אחר ולראות מה במנוע הפתיחה שלו נתקע.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר אין אחריות ואני מפחד לפתוח אותו.. רוב הכונני דיסקים שפתחתי לא חזרו ליהיות אחד זה 100% משהו במנוע או חלק פנימי אחר?
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אם הוא נפתח עם סיכה אבל לא נפתח ע"י לחיצה אז כן זאת בעיה טכנית, סך הכל זה לא משהו כזה מורכב, גלגלי שיניים מנוע וגומיות. אם אתה מפחד לפתוח אותו תתן לחבר שמבין קצת שינסה לתקן, בכל מקרה במצב הנוכחי הוא לא מועיל לך אז אין לך מה להפסיד.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אם אתה לא מרגיש בטוח בקשר לפירוק, אתה יכול להעזר במדריך:http://deron.meranda.us/casemod/cdrom
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.