פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים שלום לכולם,אתמול הזמנתי מחשב ואמרו לנו שהזכרונות של OCZ יותר טובים משל KINGSTON [רמה אחת מעל, כך אמרו לנו]הייתי רוצה לדעת מי יותר טוב , איזה חברה יותר טובה ? [כדי להיות בטוח]תודה מראש .
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר תודה מישל ושחכתי לציין שהמחשב שלי מיועד למשחקים כבדים.אז איזה זכרון , של איזה חברה לקחת?
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים לך הקינגסטון מבחינתי הם הזכרונות האמינים ביותר שניתן לקנות (סתם לידע כללי)...אבל בלי קשר אין סיבה לשלם יותר סתם...קח את הKINGSTON בלב שקט
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אם אין כוונה לאובר קלוק כך את אלו הזולים יות רועם האחריות הארוכה יותר אין לקינגסטון שום עדיפות מישל אלא אם הם זולים יותר
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אם אין כוונה לאובר קלוק כך את אלו הזולים יות רועם האחריות הארוכה יותר אין לקינגסטון שום עדיפות מישל אלא אם הם זולים יותראני יודע בוודאות שקינגסטון יותר זול מOCZ ותתפלא אבל הם אמינים יותר
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים אני מניחה שמדובר על זכרונות VALUE של שתי החברות,כך שזה לא ממש משנה איזה זכרון תקח, לא יהיה הבדל.(כל עוד מדובר במהירות/תזמונים זהים)
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מחבר בראל אני קונה מחשב מIVORY וזה לא משנה החלטתי ללכת על הOCZ כי קראתי קצת ואיכשהו היה כתוב שהOCZ טוב יותר ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.