פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים הורדתי והתקנתי (תוך שעתיים ירד), אבל אני מגלה שהמחשב שלי (מפרט בצד) מריץ את זה חרא :'( ועוד עם הגדרות מינמום :'( למרות שהדרישות מערכת טפה יותר נמוכות...ובגלל זה אני לא יכול לשחק זה מקרטע כמו לא יודע מה.... אבל שמתי לב שהנהיגה פשוט מחורבנת,אני לא מצליח לסובב כמו שצריך והיא כל הזמן עפה לי לחול ואז מתהפכת והלך המרוץ....אני ממש מאוכזב מהמשחק...עדיף כבר את MW.... :'(
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים זה ניראה לך.. הרבה יותר קשה לנהוג שהמשחק מקרטע..אבל גם שמורידים את ההגדרות לריצפה והוא זז איכשהו חלק לפעמים יש הרגשה שמשהו מושך אותך לשוליים..
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים ואוו הרגע יצאתי מהדמו של COD4:MW ואני בהלם OMG איזה משחק מדהים ועכשיו אני רואה שNFS:PS יצא הדמו אני נכנס לGAMERSHELL בשביל להוריד ומה אני רואה? הכל תפוס http://www.gamershell.com/download_21822.shtml אנשים אולי יש לכם עוד מקורות הורדה של הדמו מאתר שלא צריך להירשם אליו? תודה מראש רק תיבחר שרת מהרשימה ותוריד. http://www.nfs-planet.de/nfsps_demo.php?lang=eng
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים טוב עכשיו עוד איכשהו קצת זז(למרות שלא כ"כ חלק)...והצלחתי לעבור את שני המרוצים..טוב אני מקווה שיהיה יותר טוב במלא(שיריץ לי חלק..)..
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים NFS היא סדרה כושלת, הסיבה היחידה שהמשחק נמכר זה שזה שמשחקי המרוצים הטובים לא מגיעים למחשב, יש את DIRT אבל זה פורט גרוע ויש את JUICED שגם לא מרשים במיוחד.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים רק אני חושב שהמשחק מגעיל? כמו שאר NFS? לעזאזל, מאז Porsche Unleashed לא היה NFS נורמלי וכיפי :
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים בגלל שהחל מאחרי NFS5 הם כיוונו את המשחק לפלח השוק של ילדים בני 13 עם פיגור שיכלי קשה וללא כל יכולת מוטורית.
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים איכככככאיזה משחק מגעיל...סתם הורדתי במשך שעה וחצי..בזבוז זמן מוחלט !איזה שליטה גרועה ברכב..אי אפשר לפנות כמעט..ואיזה סואנד עלוב !גרפיקה סבירה..אבל גם לא מציאה...
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אכזבה, ההתנהגות המכונית לא די אמינה מודל הנזק היא תוספת חשובה אבל זה לא מה שיציל את המשחק, סך הכל משעמם ולא מאתגר. יש סיכוי שיוציאו פורט טוב של גראן טורסימו 5 לpc?
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים אז לא שווה להוריד? אין מצב שזה יעבוד על ה5200 שלי נכון ?מישהו ששיחק LFS יכול לתת אמממ השוואה קטנה
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים כרגע יצאתי מהדמו ואני חייב להגיד משחק ממש ממש מעפן אין שליטה גרפיקה להגיד את האמת לא משהו לא ממש אהבתי משחק ששווה לתחת
פורסם 2007 בנובמבר 318 שנים מאז Porsche Unleashed לא היה NFS נורמלי וכיפי : איזה נוסטלגיה.. אני מת שיעשו לו REMAKE עם גרפיקה עדכנית יותר.. :-X
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.