עבור לתוכן

עכבר נתקע לפעמים בCS

Featured Replies

פורסם

היי, שמעו אני כבר משחק הרבה זמן CS ויש בעיה שמציקה לי מאז ומתמיד -

העכבר שלי לפעמים פשוט נתקע לכמה שניות ואני לא יכול להזיז ת'כוונת והמסך כאילו קופא וזה המשחק היחיד שזה קורה לי.

קיצר עכשיו הבעיה ממש עולה לי על עצבים בגלל שבמקרים כאלה אני נראה כמו NAB אם הורגים אותי.

למישהו יש פתרון?

מצטער אם זה לא בפורום הלא נכון פשוט זה קשור לCS.

פורסם

אם זה עכבר אל חוטי, תבדוק אם שום דבר לא מפריע בין העכבר למטען... תנקה את העכבר מלמטה וגם את השולחן, יש דברים שנדבקים (גם לעכבר וגם לשולחן) - תנקה גם אותם... אם יש לך משטח לעכבר, תחליף אותו, חשוב שיהיה בהיר... תבדוק את החיבורים של העכבר למחשב...

פורסם
  • מחבר

אם זה עכבר אל חוטי, תבדוק אם שום דבר לא מפריע בין העכבר למטען... תנקה את העכבר מלמטה וגם את השולחן, יש דברים שנדבקים (גם לעכבר וגם לשולחן) - תנקה גם אותם... אם יש לך משטח לעכבר, תחליף אותו, חשוב שיהיה בהיר... תבדוק את החיבורים של העכבר למחשב...

עכבר חוטי MX518. אבל הבעיה הייתה גם עם העכבר החוטי הקודם. דרייברים מותקנים. חיבור USB (גם ניסיתי לחבר בבמקומות שונים).

ולמה צריך משטח בהיר?... נראה לי מוזר. אני משחק על שולחן עץ כהה חלק.

קיצר אני יגיד לך ככה - זה לא תקלה טכנית בעכבר. נראה לי זה משהו בוינדוס או יותר סיכויים אפילו בCS בגלל שזה קורה לי רק במשחק הזה.

פורסם

המחשב שלך לא מספיק חזק בכדי להריץ CS בצורה חלקה,הגיעה הזמן להחליף כרטיס גרפי (88U יספיק)

ועכשיו ברצינות-תנסה להתקין את המשחק מחדש...

פורסם
  • מחבר

בעע... טוב אני יחכה לראות אם לעוד מישהו יהיו רעיונות.

חח בהתחלה ראיתי את ההערה שלך באתי לדפוק לך ירידה של החיים ::) הכ.מסך שלי מסוגל להריץ CS על 200+ FPS אם לא הייתה הגבלה של 100.

פורסם

בעע... טוב אני יחכה לראות אם לעוד מישהו יהיו רעיונות.

חח בהתחלה ראיתי את ההערה שלך באתי לדפוק לך ירידה של החיים ::) הכ.מסך שלי מסוגל להריץ CS על 200+ FPS אם לא הייתה הגבלה של 100.

:lol: אני לא הייתי מתלהב מכרטיס מסך שיכול להריץ משחק מ 1998 ב 200 FPS ;D

יכול להיות שהתעסקת בקונפיגים? תגבה את מה שקיים, אני יודע איזה כאב ראש זה לאבד קונפיג שעבדת עליו הרבה זמן, ותשחזר את ה default. אני לא בטוח, פרשתי לפני איזה שנתיים, אבל אם אתה מוחק את הקונפיג שיש, פשוט מוחק אותו, ומפעיל את המשחק, הוא יוצר את קונפיג הברירת-מחדל מחדש?

פורסם

אתה משחק עם ventrilo ? כי זה בגלל זה....

תעשה CTRL+ALT+DEL תבחר ventrilo תעשה עליו קילק ימני ועדיפות גבוהה.

פורסם
  • מחבר

:lol: אני לא הייתי מתלהב מכרטיס מסך שיכול להריץ משחק מ 1998 ב 200 FPS ;D

יכול להיות שהתעסקת בקונפיגים? תגבה את מה שקיים, אני יודע איזה כאב ראש זה לאבד קונפיג שעבדת עליו הרבה זמן, ותשחזר את ה default. אני לא בטוח, פרשתי לפני איזה שנתיים, אבל אם אתה מוחק את הקונפיג שיש, פשוט מוחק אותו, ומפעיל את המשחק, הוא יוצר את קונפיג הברירת-מחדל מחדש?

אני לא התעסקתי עם הCFG, יש לי את הDEFAULT ורק שיניתי בתוך המשחק כמה כפתורים. למרות שאפשר לנסות בכל מקרה.

אתה משחק עם ventrilo ? כי זה בגלל זה....

תעשה CTRL+ALT+DEL תבחר ventrilo תעשה עליו קילק ימני ועדיפות גבוהה.

אין VENT...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים