פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים היי אנשים לפני שבועיים קניתי דיסק חדש של seagate baracuda 320 Gהתקנתי עליו וויסטה הכול טוב ויפה ועובד פתאום היום מסך כחול ומאז המערכת לא עולה המחשב לא מזהה את הארד דיסק אין לו זימן בביוס וגם בתחילת תהליך הפוסט הוא לא מזוהה יכול להיות שהדיסק הלך לי אחרי שבועיים ????יש לציין שלפני חודש קניתי הראד דיסק של אותה חברה 250 ג'יגה והחזרתי אותו כי הוא היה מרעיש אז עכשיו 320 ג'יגה הולך אחרי שבועיים ???מה עושים ? יש למישהו רעיונות למה הלוח ביוס לא מזהה לי את הדיסק ? אגב הארד דיסק SATA2 על לוח MSI מעבד קונרו 6300
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים כן זה בהחלט אפשרי,אגב אם תקרא תדעות פה (מסודרות בסדר שהכי גרועות מופיעות קודם) http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16822148140&SortField=3&SummaryType=0&Pagesize=10&SelectedRating=-1&Page=1 תראה שהאמינות של הדיסק קשיח הזה לא הכי טובה תחליף אותו במסגרת האחריות אולי גם כדאי שתשאל אם יסכימו להחליף לך לדיסק קשיח של חברה אחרת ,אם הוא מכיל מידע חשוב ואין לך גיבוי אז תחשוב עד כמה חשוב המידע הזה,כי בחברה לשחזור מידע יקחו לך מינימום 500 דולר : שזה הרבה מאוד כסף
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר חיזקת לי את מה שחשבתי חרא חברה ועוד אמרו לי שהדיסקים שלהם טובים אני יחיליף ל WD יש לי אחד 250 וטפו טפו לא עושה בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.