פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים כשאני מפעיל את המחשב המאווררים פועלים אבל אני מקבל מסך שחור ולא יכול להיכנס לביוסה num lock מגיב בכמה השניות הראשונות ואז מפסיק, וכפתורי הריסט וההפעלה לא מגיבים, כך שאפשר לכבות את המחשב רק ע"י ניתוק מהחשמליש ללוח האם נורות חיווי שונות - אחת מהן אמורה לדלוק באור לבן כאשר חיבורי 12V פועלים כשורההבעיה היא שהנורה דולקת רק כאשר אני מחבר את המולוקס 12V לבדו,ולא כשאני מחבר גם את חיבור ה 4 פינים שיש על הלוח אם ואמור לספק כוח לכרטיס מסךאם אני מחבר את שניהם, הנורית כבויהבכל מקרה אני לא מקבל תמונה כשהמחשב עולה..תודה מראש!
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר E2160לוח אם P6N SLI V2 כאמורSeagate 320GBOCZ 1gb 667mhz x28400GSLiteon x20 SATAספק יותר ג'נרי מג'נריאם אתה מתעקש לדעת את ה"מותג" אז - G-Pro ATX12V "500" w
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר אוקיי, אני בהחלט מודע לאיכותו הירודה של הספקאף על פי כן, מדובר במערכת הצורכת כמות מזערית ביותר של כח (בייחוד בהתחשב בכרטיס מסך)אם יש הצעות אחרות למקור הבעיה ופיתרונות אפשריים אני אשמח לשמוע
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים "מזערית" זה קצת מוגזם לדעתי : ,למרות שהמערכת הספציפית לא צריכה הרבה מאוד כוח היא גם לא צריכה מעט מדיי,הספק כוח הזה הוא אחד מהגרועים ביותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.