עבור לתוכן

Hellgate:London - הדיון הראשי

Featured Replies

פורסם

שיט עשיתי טעות מטופשת והפסדתי 4K palladium, חיפשתי trainer או צ'יטים רק כדי להחזיר לעצמי את הכסף ומסתבר שיש כאלו רק לדמו :'(

• תגובות 77
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ואו איך הפסדת כל כך הרבה?

ואיזה רמה אתה? ואיזה class? [אני מהנדס ברמה 5-6]

פורסם

אני blademaster רמה 10...

יש מכונה באחת מהתחנות שאפשר לשדרג בה תכונות של חפצים, יש 2 אופציות, תכונה נפוצה שעולה פחות ותכונה נדירה, שידרגתי תכונה של שריון פשוט שהיה לו armor גבוה, עשיתי תכונה נדירה ב4K ויצא שהיא הייתה מעפנה לגמרי, השריון הנוכחי שלי עדיף בהרבה ...

כשניסיתי למכור אותו הוא התברר שהתכונה הזאת לא העלתה את המחיר בכלל והוא שווה רק 25 :-X

בקיצור אין לי תקווה? אין איפשהו trainer למלא?

איזה מעצבנת השיטה הזאת של השמירות .. בדיוק בגלל דברים כאלו שיטה רגילה של שמירות עדיפה, הייתי פשוט חוזר לשמירה ישנה >:(

פורסם

אני הגעתי ללבל 7 והפסקתי.. המשחק הזה דורש זמן וסבלנות

אבל זה פשוט לא שווה את זה

פורסם

אני blademaster רמה 10...

יש מכונה באחת מהתחנות שאפשר לשדרג בה תכונות של חפצים, יש 2 אופציות, תכונה נפוצה שעולה פחות ותכונה נדירה, שידרגתי תכונה של שריון פשוט שהיה לו armor גבוה, עשיתי תכונה נדירה ב4K ויצא שהיא הייתה מעפנה לגמרי, השריון הנוכחי שלי עדיף בהרבה ...

כשניסיתי למכור אותו הוא התברר שהתכונה הזאת לא העלתה את המחיר בכלל והוא שווה רק 25 :-X

בקיצור אין לי תקווה? אין איפשהו trainer למלא?

איזה מעצבנת השיטה הזאת של השמירות .. בדיוק בגלל דברים כאלו שיטה רגילה של שמירות עדיפה, הייתי פשוט חוזר לשמירה ישנה >:(

קרא לי אותו הדבר רק שהפסדתי 20K , אז התעצבנתי והורדתי טריינר לכסף :s07:

עכשיו הבעייה שנתקעתי עם יותר מידי כסף ואין לי שום דרך להיפתר ממנו...

lolsrk7.th.jpg

פורסם

אתה יכול לפרסם פה תטריינר של הכסף? זה יכול להיות כיף דווקא :jump:

פורסם

דמות קטלנית יש לך :smile1:

אם אי אפשר להפתר מהכסף אז אני אוותר ... זה לא כיף ככה, חלק גדול מהכיף זה לחסוך כסף, למכור דברים יקרים שמצאת וכו' ...

פורסם

דמות קטלנית יש לך :smile1:

אם אי אפשר להפתר מהכסף אז אני אוותר ... זה לא כיף ככה, חלק גדול מהכיף זה לחסוך כסף, למכור דברים יקרים שמצאת וכו' ...

אתה כול כך צודק. אני ממש מרגיש כאילו דפקתי לעצמי את הדמות :'(. הם היו חייבים להשאיר את המערכת שמירות של דיאבלו... :bash:

אבל על ה*** שאני מתחיל עכשיו מחדש, אחרי שהגעתי לרמה הזאת והשגתי מלא חפצי legnedary.

ד"א, אני לא מוכר דברים לחנות.. כול חפץ שאני מוצא אני עושה לו Brake down בשביל לקבל את כול ה shreds למיניהם.

בעזרת ה shreds אתה יכול להרכיב חפצים נדירים (legendary) ולשדרג חפצים. ככה שזה הרבה יותר שימושי עבורי :).

פורסם

שיחקתי בדמו ולא התלהבתי בכלל, בלשון המעטה :bash:, יש הבדל בין הדמו למלא? שווה קניה?

פורסם

הציון הכי גרוע למשחק עד כה, 40.

http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3164383

הביקורת ממש גרועה ולא אובייקטיבית, 1UP הם זבל.

פורסם

הציון הכי גרוע למשחק עד כה, 40.

http://www.1up.com/do/reviewPage?cId=3164383

הביקורת ממש גרועה ולא אובייקטיבית, 1UP הם זבל.

אני מוצא את הסתירה הפנימית במשפט הנ"ל משעשעת למדי...

פורסם

כ"כ משעשעת עד לכשגרמה לך אשכרה לכתוב (שוב פעם) בעברית?...

פורסם

שיחקתי בדמו ולא התלהבתי בכלל, בלשון המעטה :bash:, יש הבדל בין הדמו למלא? שווה קניה?

מישהו? תגובה?

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

לכל מי ששאל:

כן המשחק גרוע חח

עשיתי משימה, שנכסתי לאיזור מסויים היה לאג מאסיבי למשך איזה 15 שניות, מכל הבלאגן מצאתי את עצמי Shocked (למעלה בצד ימין יש סימן של ברק), כל המסך שחור לבן ויש ברקים שעוברים על הדמות.

זה מבטל אפשרות לעשות קסמים כלשהם, מוריד stats וכו'

איך אני מטפל בזה?

פורסם

וואו חתיכת הקפצה :o

בכל מקרה אם אני זוכר נכון יש שיקוי שמבטל את ההשפעה, יש גם אחד נגד אש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים