פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים הבעיה פהשאף אחד לא קנה את המשחקוכולם פה גנבו אותו וכל הפואנטה של המשחק הוא ה MP ואף אחד עוד לא התנסה ב MP של המשחקאז הביקורות פה קצת לא פרקטיות.זה כמו לשחק WOW לבד... אין שום פואנטה, זה פשוט משעמם.הייתי בטא טסטר עד היציאה של המשחק ואני יכול לאמר שהMP זה בדיוק כמו הSP רק עם אנשים שמסתובבים לך בין הרגליים בHQ
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מה בדיוק רמז על זה ? בכל משך הפיתוח הם טענו שרק נקודת המבט היא מגוף ראשון ושהמשחק הוא H&S לכל דבר.אגב, GS פרסמו מדריך למשחק.לינק - http://www.gamespot.com/features/6182055/index.html?om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;img;1
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים כשראיתי לראשונה את הטריילר של המשחק (כשהוא עוד היה בפיתוח) הראו אותו בגוף ראשון
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים זה לא אומר שהוא SHOOTER.ולעניין אחר, אני יודע שישנם ספרים על הלגייט והייתי מעוניין לקרוא אותם רק יש לי כמה שאלות:1) כמה ספרים יצאו עד עכשיו ואיך הם נקראים ?2) האם אפשר לקנות אותם בארץ ? אילו מהם אם כן ?
פורסם 2007 בנובמבר 418 שנים מויקי:"There will also be a trilogy of novels based on Hellgate: London written by Mel Odom. The first novel, called Exodus was released in June 2007.[14] The second novel, called Goetia is scheduled for release in February of 2008"לא הייתי בונה על למצוא את זה בארץ בשלב הזה, אמזון שולחים לארץ, אני אישית בד"כ מזמין מבארנס אנד נובלס. Hellgate Exodus
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים התחלתי לשחק במשחק, משחק ממש נחמד בנתיים, רק שאלה, איך לעזאזל אני שומר? :s05:
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים יש INPUT LAG רציני אצלי... עכשיו אני יודע שאפשר לסדר את זה באחת האפשרויות בNHANCER אבל אני לא מוצא שום אפשרות דומה בCCC ובTRAY TOOLS....
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים לא הבנתי ת'משחק הזה..אתה באמת תוקף ? כמו באובליביון ? או שזה כמו ה קווסטים הישנים שיש לך כמו אופציות לעשות ואתה בוחר משהו ? (כמו מבחן אמריקאי)
פורסם 2007 בנובמבר 518 שנים לא הבנתי ת'משחק הזה.. אתה באמת תוקף ? כמו באובליביון ? או שזה כמו ה קווסטים הישנים שיש לך כמו אופציות לעשות ואתה בוחר משהו ? (כמו מבחן אמריקאי) כמו דיאבלו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.