עבור לתוכן

שאלה לגבי 'גייםפאד' ומשחקי fifa או pes על המחשב

Featured Replies

פורסם

היי

המחשב/משחק מזהה או שיש צורך בהגדרות מיוחדות?

ובכלל איך זה לשחק עם Gamepad ?

:xyxthumbs:

פורסם

לי יש ניסיון עם בקרי משחק של Logitech בלבד. המחשב והמשחקים תמיד זיהו אותם אוטומטית

לאחר חיבור לשקע USB. לדעתי לשחק עם בקר כזה במחשב זה ממש כמו לשחק איתו בכל קונסולה,

וזה ממש יכול לשדרג את חווית המשחק.

פורסם

אני משחק בPES רק עם גיימפאד. מאז שעברתי לגיימפאד לא יכול בלי זה (במשחקי ספורט ומירוץ).

יש לי xbox 360 controller .

זה גיימפאד מדהים שיכול לעבוד לך על ה360 או על הPC הוא אלחוטי ואיכותי מאוד. והמחיר שלו רק בסביבות ה220

פורסם

אני משחק בPES רק עם גיימפאד. מאז שעברתי לגיימפאד לא יכול בלי זה (במשחקי ספורט ומירוץ).

יש לי xbox 360 controller .

זה גיימפאד מדהים שיכול לעבוד לך על ה360 או על הPC הוא אלחוטי ואיכותי מאוד. והמחיר שלו רק בסביבות ה220

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

חוץ מזה שPES אני ניסיתי ואני לא רואה מצב נוח לשחק במקלדת, השלט כל כך נוח וכל כך כיפי שזה מדהים :smile1:

לי יש את הגירסא החוטית [אני מעדיף אותה, אני מעדיף לקבל פידבק מהכבל וכו' ]

ומן הסתם יש רטט בכל מיני משחקים שתומכים [DiRT ועוד כל מיני שאני לא זוכר :silly: ]

אני שוב אציין - זה פשוט תענוג לשחק PES עם השלט :)

ועוד דבר - אחרי משחק בPES נכנסתי לFIFA08 והפיפא נראיתה כל כך מצועצעת וחובבנית!!

PES RULES :P

פורסם

כמו שאמרו פה, לשחק משחקי ספורט ומרוצים בגיימפאד זה פשוט תהנוג.

אני לדוגמה לא מסוגל לשחק PES ועוד כמה משחקים במקלדת, אני לא מבין בכלל איך אפשר לשחק במקלדת חחח זה פשוט לא משווה לנוחות של הגיימפאד.

עוד משהו חושב זה שבמשחקים כמו בPES יש תרגילים שאי אפשר לעשות אותם במקלדת ויש מצבים שמאוד קשה לעשות במקלדת בגלל האי נוחות של המקשים.

ד"א יש לי את הבקר האלחוטי של הXBOX360 למחשב, אם אתה רוצה לרכוש הכי טוב להזמין (כי בדרך כלל אין להם אותו על המדף, אז ללכת לקופה ראשית ולבקש יפה להזמין ואז אחרי יומים - שלוש הם מביאים אותו מאיזה מחסן ראשי ומרים אלייך צלצול לבוא לקחת) אותו בסניף אופיס דיפו ב225 שקל הכי זול וכדאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים