פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים שלום לכולםיש לי סטים של 1.6 ויש לי בעיה...כל פעם שאני משחק פתאום אני רואה הודעה כזאת שכאילו אני מפרסם איזה סרבר בשם bomber ואני לא כותב את זה...איך אני מפסיק את הדבר הזה?עשיתי סריקת וירוסים הכל... איך זה יכול להיות כל הקטע?תודה
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים כנס ל-userconfigשנמצא בתיקיה cstrike,שם תחפש את המשפט שרשום לך בצ'אט,ותמחק אותו.אם אתה לא רואה שם - פשוט כנס למאפיינים במשחק,ותאפס את כל המקשים למקשים המקוריים.מקווה שעזרתי.אם אתה צריך עוד משהוא דבר איתי,אני גם במקורי של CS.
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר מצאתי את זה בקובץ קונפיג, תודה רבה יש לך אולי מושג איך הם הכניסו את זה? אולי שהתחברתי לסרבר שלהם או משהו? ועם אתה רוצה נשחק מתישהו ביחד.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים שמע זו פקודה ממש פשוטה שעושים דרך הWeb Mod אני אישית משגע ככה חברים הרבה אתה בעצם יכול להחליף את כל סידור המקלדת שלהם
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים ^^^לפי מה שאני יודע (ואני יודע!,כבר הייתי כמה חודשים אדמין -בעבר-)שינוי המקשים נעשה על ידי פקודה,ולא דרך האתר.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים כל הרעיון זה להכנס לConsole של השחקן, בWeb Mod זה הרבה יותר פשוטגם את הפקודה דרך Admin Mod או קונסול רגיל או HLSW או Whatever אני מכיר
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים ^^^ לפי מה שאני יודע (ואני יודע!,כבר הייתי כמה חודשים אדמין -בעבר-) שינוי המקשים נעשה על ידי פקודה,ולא דרך האתר. כנס לWebmod ופשוט תרשום לו bind "w" "exit" :
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים כנס לWebmod ופשוט תרשום לו bind "w" "exit" : את זה אני מכיר,אני פשוט חשבתי שיש משהוא אחר... חזק!! משתמש רגיל שהוא לא אדמין יכול לעשות את זה? לא
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים חזק!!משתמש רגיל שהוא לא אדמין יכול לעשות את זה?ומשהו משחק CSS?עוד כמה ימים אני מקבל CSS מקורי אני אצור איתך קשר ונשחק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.