עבור לתוכן

שאלה לבעלי ה2900פרו בנוגע לטמפ'

Featured Replies

פורסם

אצלי בעוצמת מאוורר של 38 אחוז(auto) במנוחה הטמפ' מגיעה ל70 מעלות אז ביטלתי את מצב הauto של המאוורר והעלתי ידנית לאזור ה90-100 אחוז ואז מתקבלת טמפ של 56-57 מעלות במנוחה הקטע שהמאוורר הזה רועש :bash: כך שאני רוצה לדעת מהן הטמפ שלכם במנוחה ובמאמץ ובאיזו עוצמת מאוורר.

ומהו טווח הטמפ' המומלץ?

תודה :)

נ.ב

הכרטיס הוא מספיר

המחשב הוא הוא q6600 G0 ומארז p-150 עם 2 מאווררי זלמן 90 מקדימה ומאורר 120 מאחור

פורסם

מנוחה 56 , עומס מלא 78 ... לא שיניתי הגדרות מאוורר

פורסם
  • מחבר

מוזר, אולי קריאת הטמפ לא מדויקת, אני משתמש בatitool 0.27 גירסת ביטא כך שיכול להיות שמשום שזו גירסת ביטא הטמפ הנקראת אצלי היא לא

מדויקת? :nixweiss:

עכשיו לא קיץ ואפילו מעט קריר ועוד יש לי מארז עם קירור בסדר ויש זרימה טובה.

ועוד אני רוצה לעשות אוברקלוק(אני כרגע בתדרי סטוק) ובמצב של 70 מעלות במנוחה(במידה וקריאת הטמפ נכונה) אני יכול לשכוח מלעשות אוברקלוק ללא מחיר של רעש ניכר :-\

פורסם

מוזר, אולי קריאת הטמפ לא מדויקת, אני משתמש בatitool 0.27 גירסת ביטא כך שיכול להיות שמשום שזו גירסת ביטא הטמפ הנקראת אצלי היא לא

מדויקת? :nixweiss:

עכשיו לא קיץ ואפילו מעט קריר ועוד יש לי מארז עם קירור בסדר ויש זרימה טובה.

ועוד אני רוצה לעשות אוברקלוק(אני כרגע בתדרי סטוק) ובמצב של 70 מעלות במנוחה(במידה וקריאת הטמפ נכונה) אני יכול לשכוח מלעשות אוברקלוק ללא מחיר של רעש ניכר :-\

תבדוק טמפרטורה ה RIVATUNER , אצלי באובר'קלוק (800\950), במאמץ אחרי שהמאוורר במקס על 85

פורסם
  • מחבר

תבדוק טמפרטורה ה RIVATUNER , אצלי באובר'קלוק (800\950), במאמץ אחרי שהמאוורר במקס על 85

אכן הatitool ביתא מזייף, בדקתי את הטמפ בrivatuner והטמפ במנוחה עם מצב מאוורר אוטמטי ושקט היא 57 מעלות :xyxthumbs:

ואם כבר דנים בעינייני טמפ ואוברקלוק, מהו גבול הטמפ המירבי פחות או יותר שלא כדאי לעבור אותו?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים