פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים רק משונה לי שדגם חדש (ווסטרו) מגיע עם מערכת כללית מיושנת יותר' date=' לפי דבריך.[/quote'] הווסטרו טרם שווק רשמית בישראל , מה שיש כרגע ב nextop וב א.ד סודרי זה כנראה יבוא אישי הווסטרו הוא מחשב נייד מצוין , ואוטוטו ישווק רשמית בישראל , ונוכל לקנות אותו עם מפרטים הרבה יותר טובים , שזה אומר מעבדים חזקים , כרטיסי מסך dx10 או הרדיסק 7200 וכולי וכולי . כלומר שיהיה לנו החופש לבחור מפרט כלבבנו . אבל יש עכוב בשווק הרשמי מסיבות לא ידועות . לכן נכון להיום ה 1520 יהיה עדיף בהרבה מהווסטרו עם המפרט הספציפי שב nextop .ואני שוב חוזר אומר שאם את לא גיימרית הכרטיס מסך Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory יהיה מספיק לך . אלא אם כן יש לך 500 ש"ח ספייר אז שווה לקנות את ה 1520 עם ה 8400 כי הוא גם כרטיס יותר טוב מהאינטל בלא מעט , וגם יש לו זכרון יעודי ( לעומת זכרון משותף באינטל) שזה תורם לביצועים כללים של המחשב . היתרון היחיד של ה 1520, אם נשווה על הנייר, הוא במעבד חזק יותר. בדיוק . אבל אותי ורבים מעבד כמו t5470 לא מספק . הווסטרו הוא מחשב מצוין ונכון להיום הכי פופולארי בעולם http://www.notebookreview.com/best_laptops/default.asp והוא צפוי גם להימכר במחירים אטרקטיבים ביותר .פשוט צריך לחכות עד שהוא ישווק רשמית , ונוכל לקנות אותו עם מפרטים הרבה יותר טובים ממה שמציעים לנו nextop וא.ד. סודרי .אבל שלא תחשבי שאם תקני את ה 1520 תצאי מופסדת . כלל וכלל לא . ה 1520 הוא מחשב מעולה ואיכותי ביותר , עד לא מזמן הוא היה הכי פופולארי בעולם .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.