פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים אני מנסה כבר מספר ימים להתקין אובנטו בעזרת wubi אחרי שאני לא מצליח דרך הדיסק הבעיה היא שאני מתקין ומפעיל את הלינוקס מה grub אני מקבל שורת פקודה וכל כמה זמן הוא כותב שם משהו אחר וגם אני יכול לכתוב שם אבל זה לא מה שאמור לקרות לפי ההסברים לתוכנה אשמח לדעת איך לפתור את זה או מה לרשום כדי שההתקנה תתחיל
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים תכתוב את השגיאה / תעתיק את קובץ הלוג לDOK או דיסקט / פשוט תצלם את המסך עם מצלמה דיגיטלית.
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר אין לי מצלמה כרגע לכן אני אנסה לתאר מה הולך שםהוא כותב לי boot ubuntuואז מופיעות שתי שורות כאלה linux not faund xxxואזאים מחכים הוא כותב pres helppres yesאם כותבים help הוא עושה ריששט ואם כותבים yes אז הוא מתחיל לכתוב yyyyעושה ככה כמה שורות ונתקע ועושה רישאט אז אני לא יודע מה מכאן
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר טוב אם ככה המצלמה שלי בתיקון לא יודע מתי היא תחזור האם ישנה דרך לתאר מה כתוב שם מה אני צריך לכתוב לך משם כדי שתוכל לעזור לי?
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים הממלוקחים דף ועט.מעתיקים מה שכתוב מילה במילה.ואז כותבים את זה מחדש במחשב.גאוני, מה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.