פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים שלום,יש לחבר שלי בעיה במחשב, הכל עובד כרגיל ניתן להכנס לכל המשחקים כרגיל, עד שנכנסים לCounter Strike : Condition Zeroברגע שנכנסים למשחק שומעים את המוזיקת רקע, אבל המסך מודיע על No Signalעדכנתי דרייברים לכרטיס מסך FX5200 עדכנתי Directx לחודש אוגוסט.מערכת ההפעלה Windows XP.תודה לעוזרים.
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים לא צריך להגדיר בקובץ.קליק ימני על שולחן העבודה, מאפיינים, הגדרות, מתקדם, צג, ותגדיר שם קצב ריענון מסך על פי מה שהמסך שלך יכול אני משער שאתה יכול לעשות 70-75 hertz
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים קודם כל, התהליך יהיה מהיר הרבה יותר בלי מתווכים. (= אם החבר שלך ירשם לאתר ויכתוב פה בעצמו)דבר שני, תחפש בספריה של המשחק את הקובץ עם הסיומת cfg ותבדוק שם את הרזולוציה וקצב רענון המסך ותוודא שהם מתאימים להגדרות של הצג בwindows.
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים מחבר אני=החבר. OK?המסך של AOC 17" אני לא יודע את הדגם המדוייק.איזה קובץ לחפש ?מצאתי קובץconfig.cfg אבל אין בו שום דבר שקשור לרזולוציה/קצב רענוןרגע יש בקובץ הזה שורה כזו:cl_updaterate "20"יכול להיות שזה הקצב רענון?
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים אחשלו תכנס לסטים לחצן ימיני על הCOUNTER STRIKE אפשריות אחרי זה Set Launch optisons ותרשום בשורה שנפתחת 75 freq- או כמה הרטז שאתה יכול HF
פורסם 2007 בנובמבר 118 שנים אם כל זה לא עוזר - התחל -> הפעלה ->DXDIAG. עזרה נוספת -> עקוף ושם תקבע REFRESH RATE שמתאים למסךשלך. שים לב שאתה לא שם RR גבוה מדי כי זה יכול לפגום במסך. בכ"מ בסוף תזכור לשנות חזרה ל"ברירת מחדל".
פורסם 2007 בנובמבר 218 שנים מחבר שני אלו גם לא עזרו, פרמטתי לו.אז הבעיה הלכה לחבר אחר, נכנסתי לרג'יסטרי שיניתי כמה דברים והופ הכל עובד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.