פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מה המצב ? שיו שנים לא הייתי כאן... בכל מקרה, אני רוצה לקנות איזה מחשב נייד משהו שיעשה את הדברים הבאים:1. יאפשר לי לדפדף בנוחיות באתרי אינטרנט 2. לקרוא אימיילים זה הכל ! אני קונה את המחשב מאיביי, אסור שזה יעלה יותר מ250 דולר.. ככה שזה או פנטיום 3 או פנטיום 4 כזה מהישנים יותר..מאיזה חברות להמנע ? מאיזה מעבדים להמנע ? מה מומלץ מהמחשבים היותר פשוטים ? כמה זכרון צריך להיות מינימום ? ואם יש לכם המלצות ספציפיות גם טובתודה[br]פורסם בתאריך: 31.10.2007 בשעה 01:01:42אופסססססססס להעביר לניידים בבקשה לא ראיתי.. סורי
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים נסה להשיג IBM ThinkPad מסדרה T במצב טוב, יש לא מעט מבוססי Pentium-M כאלו - יחסית זולים, ובד"כ אמינים לאורך שנים רבות.מאד לא כדאי להתפתות ל-Pentium-4 ונגזרותיו (אולי זול קצת יותר - אך כבד, מתחמם, ורעב מאד לחשמל), ורצוי גם לא לבחור ב-Pentium-3.רצוי כמובן לוודא את אמינות המוכר (אע"פ שיש כאלו שבונים מוניטין במהלך זמן - רק כדי לברוח עם הכ$ף של המון הזמנות בסוף...), ולוודא היטב שמצב המחשב עצמו טוב (ללא סדקים/שברים במארז, ללא שריטות/פגמים במסך, ללא סימני התעללות שונים ומשונים - וכו') - מצב הסוללה חשוב פחות (משום שאותה מאד פשוט וגם לא כל-כך יקר להחליף).[br]פורסם בתאריך: 31.10.2007 בשעה 01:43:46כאן תוכל למצוא כמה עסקאות לא רעות בכלל : http://www.geeks.com/products.asp?cat=NBB
פורסם 2007 באוקטובר 3118 שנים מחבר תודה רבה ! אני אחפש דגמים כמו שאמרת ואחזור לכאן עם עוד שאלות יותר ספציפיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.