עבור לתוכן

יש lcd עם רזולוציה טבעית של 800*600?

Featured Replies

פורסם

הבנתי שבמסכי lcd יש דבר שנקרא רזולוציה טבעית(או משהו בסגנון..). העניין הוא שאני משתמש כל חיי ברזולוציה של 800*600 ולא רואה את עצמי עובר לגדולה יותר.

יש מסכים מתאימים?

פורסם

אני מניח שכרגע יש לך CRT. איזה גודל?

למה חשוב לך לעבוד ב-800X600? זה נמוך להפליא. האם גם את הפורום הזה אתה קורא ב-800X600? כי אם כן, אתה בטח צריך לגלול לצדדים.

אין LCD ברזולוציה 800X600 (לפחות לא יוצרו כאלה בעשור האחרון). הכי קרוב שתוכל לקבל זה LCD 20" שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1600X1200. אם תריץ אותו על 800X600, זה בדיוק 2:1, כך שהוא לא יאבד חדות (כל עוד לא תדליק CLEARTYPE), אבל כל הטקסט ייראה כל-כך ענק ומפוקסל, שזה אפילו לא יהיה מצחיק.

פורסם
  • מחבר

אז אני מבין שאני בבעיה.......אבל בכל זאת יש lcd שהתצוגה שלו ב800*600 תהיה סבירה? ואני מדבר על מסך של 17 אינץ', לכל היותר 19...אני לא אקנה 21 גם ככה

פורסם

הכי פשוט, קצר, ולעיניין - לא.

פורסם

מה הבעיה בדיוק? הטקסט קטן לך? יש לך קושי בראייה?

אם כן אז אפשר לפתור את הכול עם פתרונות תוכנתיים, להגדיל את הטקסט, אייקונים וכו'.

פורסם

יש טלוויזיות עם הרזולוציה הזו אבל אני לא מבין את הקיבעון המטורף הזה, כולה רזולוציה של המסך.

פורסם
  • מחבר

יש לי קושי רב עם רזולוציה של 1024*768.....הכל קטן מדי

פורסם

תעבוד איזה יום על 1024*768 ותיראה איך תתרגל ככה גם היה לאחותי על 800*600 וכשעשיתי לה על 1024 אז היא אמרה שזה קטן מידי ולא רגיל

אמרתי לה שתעבוד דככה איזה יום ככה ותתרכלי ועכשיו היא אומרת שזה הרבה יותר טוב תנסה

פורסם

אני מתקשה לעבוד עם 768*1024 שאני נמצא עליו עכשיו עד שאני יקנה מסך נורמלי

פשוט זה לא נוח

אני התרגלתי ל 1280*768 ואני רוצה רזולוציות אפילו יותר גדולות

איך אפשר כל כך קטן??

פורסם

כל האינטרנט מותאם ל-1024X768, לצורך גלישה ממש לא צריך יותר.

עבודה עם מסמכים, טבלאות, קוד וכו' (וגם הצגת תמונות גדולות) - שם כמה שיותר - יותר טוב. ;D

פורסם

אולי הLCD של הקופאיות בסופר חחחחח :lol:

פורסם
  • מחבר

חח

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים