פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים התקנתי ווינדוס והכל פעל טוב , לאחר מכן עשיתי עידכונים של ווינדוס, כמו שצריך עם סיום ההתקנה עשיתי התחל מחדש למחשב ומאז כל פעם שאני מגיע לווינדוס המסך מראה לי מסך כחול ריק, ואחרי שני או שתים עושה ריסט
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אני צריך את המינידאמפים (קבצי דיווח של מסכים כחולים) כדי להגיע לשורש הבעיההם נשמרים ב c:\windows\minidump,תעלה את הוינדוס במצב בטוח ותעתיק אותם לdisk on key או משו ,אם אתה מחובר לאינטרנט בחיבור ללא חייגןאו דרך ראוטר אז אולי מצב בטוח אם תמיכה ברשת יעבוד כבר יותר טוב
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים אם זה קורה בתהליך הטעינה של הוינדוס ולא אחרי שהוא מסיים לעלות אז אולי LAST KNOWN GOOD יעזור לך.אם זה קורה אחרי טעינת הוינדוס אז תנסה לגשת למצב בטוח ולעשות את מה שנדב הציע.בכל מקרה מכוון שזה התחיל ישר אחרי שעדכנת את הוינדוס או דרייברים, לא הייתי ממש חושד בבעיית חומרה אלא תוכנה.
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים מחבר תיקון טעות , הבעיה קורת בכל פעם שמסתיימת הטעינה של הווינדוס (שרואים את הסמל של ווינדוס ויש טעינה כזאת באמצע המסך )ואין לי אפשרות להכנס למצב בטוח ....
פורסם 2007 באוקטובר 3018 שנים תוריד slax (לינוקס לייב שרצה מהדיסק ללא צורך בהתקנה)http://merlin.fit.vutbr.cz/mirrors/slax/SLAX-5.x/slax-5.1.8.1.isoftp://ftp.linux.cz/pub/linux/slax/SLAX-5.x/slax-5.1.8.1.isoצרוב אם imgburnhttp://www.imgburn.com/index.php?act=downloadבעקרון תצטרך להעתיק את הקבצי מינידאמפ לd.o.k או לצרוב לדיסק אבל אם יש רק כונן אופטי אחד,כדאי לך להשתמש בפקודה מיוחדתאשר גורמת לslax לרוץ ישר מהזכרון ,ככה הכונן האופטי יהיה חופשיאבל אם אתה מחובר ללא חייגן או דרך ראוטר והכרטיס רשת שלך יזוההתוכל פשוט לצרף את הקבצים ,תוכנת צריבה בslax נקראית k3bאם אני זוכר נכון היא בתפריט המולטימדיה ,והK מצד שמאל זה בערך כמו start בוינדוסבעקרון אחרי שתעשה בוט זה אמור לשאול אותך שם וסיסמהשם משתמש = rootסיסמה = toorואז כדי לעלות את הממשחק הגרפי רשום startx ולחץ אנטראם אין לך d.o.k ויש במחשב רק כונן אופטי אחד,אז תרשום slax copy2ramולחץ אנטר ואחרי זה startx בעקרון הממשק הגרפי מאוד קל לשימוש,וזכור שבלינוקס האותיות כונן קצת שונותלדוגמא C יהיה HDA וכו..זה לא משנה שהוינדוס לא עולה,רוב הסיכויים שמדובר בדרייבר ויהיה קללפתור את זה דרך הrecovery console אם פקודות מסויימות..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.